Aizvadīta tikšanās ar deputātiem

 

 

28. janvārī Ķekavas kultūras namā notika diskusiju kluba rīkotā tikšanās ar deputātiem.

 

Ar savu klātbūtni pagodināja domes priekšsēdētājs V.Variks, deputāti A. Adats, M. Volkovičš, A.Platpers, pašvaldības izpilddirektors A. Liškovskis, finanšu daļas vadītājas S. Klūdziņa un speciāliste I.Mašonska.

 

Galvenie temati, par kuriem tika diskutēts bija Ķekavas novada pašvaldības 2014. gada budžets, ceļu uzturēšanas, sākumskolas būvniecība, aukļu datu bāzēs darbība, ka arī nekustamā īpašuma nodokļa un kadastrālas vērtības izmaiņas Ķekavas novadā.

 

S.Klūdziņa iepazīstināja klātesošos ar budžeta izmaiņām 2014. gadā, bet domes priekšsēdētājs pastāstīja par veicamajiem darbiem šogad.

 

Viens no jautājumiem ap kuru raisījās diskusijas - jaunās sākumskolas būvniecība, kā arī ceļu uzturēšana. Vairākus iedzīvotājus uztrauca jautājums par nekustamā īpašuma nodokli. I. Mašonska uzsvēra, ka ikviens iedzīvotājs tiek laipni gaidīts pašvaldībā, lai noskaidrotu  sev interesējošos jautājumus par nekustāmā īpašuma nodokļiem.

 

Tikšanās laikā tika diskutēts arī pār Ķekavas novada aukļu dienestu, iedzīvotāji velējas noskaidrot vai šajā datu bāzē var pieteikties jebkurš diemžēl, lai pieteiktos  šajā datu bāzē ir nepieciešama atbilstošā kvalifikācija.

 

Turpmākās diskusijās aktualizējās jautājums par elektroenerģijas tarifiem no 1. Aprīļa.

 

Diskusiju rīkotāji izsaka sirsnīgu paldies Ābola kungam, kurš visus savus jautājumus priekšsēdētājām iesniedza rakstiski.

 

Pensionāru biedrība „Polārblāzma”

03.02.2014.

 

  Drukāt