Padomi precētiem pāriem

Aicinām uz tikšanos ar šarmanto Ainu  Poišu sarunu šovā – tikai šoreiz uz skatuves Doles Tautas namā 13. februārī plkst. 19.00 Ditas Balčus iestudējumā „Padomi precētiem pāriem”.

 

Izrāde ir par laulāto pāri, kas nodzīvojuši laulībā ilgāku laiku, sāk eksperimentēt ar “brīvajām” attiecībām. Asprātīgos dialogos un itāliskās kaislībās pāris izdzīvo savas laulības dzīves ainas TV šova tiešraidē, kuru vada šarmanta un pieredzējusi laulības dzīves eksperte. Izrādi caurstrāvo gan greizsirdības radīta ekspresija, gan labs humors un populāra itāliešu mūzika astoņdesmito gadu estētikā.

 

Kā izrādē teiks laulības krīzes skartā Antonija, televīzija sniedz 28 idiotiskus padomus 3 sekunžu laikā. Sarunu šova forma izrādei izraudzīta ar mērķi ironizēt par glorificēto televīzijas spēku un palīdzīgās rokas sindromu. Lai kodi darbotos vēl precīzāk, Dita Balčus aktierdarbus uzticējusi veikt trim, ar televīziju cieši saistītiem cilvēkiem, kuri pazīst televīziju no „iekšpuses”. Izrādē – šovā piedalās viena no populārākajām Latvijas televīzijas aizkadra balsīm Zane Burnicka (Antonija), vērienīgo TV3 šovu „Dejo ar zvaigzni” un „Dziedi ar zvaigzni” scenārists, režisors un patreiz TV3 raidījumu „Runā Rīga” vadītājs Kārlis Anitens (Luidži) un psihoterapeite Aina Poiša (TV šova vadītāja).

 

Biļetes: EUR 7 (Ls 4,92) iepriekš var iegādāties Ķekavas Tūrisma koordinācijās centrā un stundu pirms izrādes Doles Tautas namā.


Ķekavas novada pašvaldība

06.02.2014.

 

  Drukāt