Dienas centrā “Adatiņas” Daugmalē aktīvi darbojas ģimenes ar bērniem

 

Joprojām dienas centrā "Adatiņas" Daugmalē notiek projekta „Dzīves kvalitātes uzlabošana ģimenēm ar bērniem Daugmales pagastā, Ķekavas novadā” aktivitātes. Ģimenes ar bērniem ir apmeklējušas uztura speciālista nodarbības, dāvanu saiņošanas un rotājumu veidošanas radošās darbnīcas, kā arī mājsaimniecību budžeta veidošanas principu apmācības.

 

Visas nodarbības vada speciālisti ar ilgstošu pieredzi savā jomā. Tā ir lieliska iespēja ģimenēm ar maziem bērniem apgūt jaunas zināšanas un pieredzi, kas var noderēt ikdienas gaitās. Turklāt, līdzpaņemtos bērnus pieskata un ar tiem nodarbojas dienas centra sociālais darbinieks.

 

Februārī dienas centrā "Adatiņas" notiks fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, kuras vadīs sertificēta fizioterapeite Jūlija Boļševa. Nodarbības papildinās iepriekš iegūtās zināšanas, apmeklējot ergoterapeita nodarbības. Aicinu ģimenes ar bērniem izmantot šo lielisko iespēju un pieteikties uz nodarbībām jau šodien! To var izdarīt gan dienas centrā "Adatiņas", gan elektroniski mājas lapā www.billemummy.lv, aizpildot saziņas formu, gan pa telefonu 29255745, Kristīne.

 

Projekts „Dzīves kvalitātes uzlabošana ģimenēm ar bērniem Daugmales pagastā, Ķekavas novadā” tiek īstenots, izmantojot EUR 5 505 piešķīrumu no Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas ar EEZ finanšu instrumenta starpniecību. Projekta mērķis ir sociālās atstumtības un nabadzības riskam pakļauto ģimeņu ar bērniem Daugmales pagastā aktivizēšana, informēšana un izglītošana, lai veicinātu to integrāciju sabiedrībā un uzlabotu to dzīves kvalitāti. Galvenās projekta aktivitātes ir konsultācijas un nodarbības maziem bērniem kopā ar vecākiem (Bobota vingrošana, ergoterapeits, zīdaiņu masāža, nodarbības baseinā), izglītojošas nodarbības vecākiem („zaļās darbnīcas", uztura speciālista konsultācijas, darba tiesību speciālista konsultācijas, budžeta plānošanas konsultācijas, u.c.).

 

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.  

 

03.02.2014. 

  Drukāt