Tiek izplatīta melīga informācija par pašvaldības budžeta pieņemšanu

 

 

Ķekavas novada pašvaldība ir saņēmusi satrauktu iedzīvotāju zvanus no Baložiem un Valdlaučiem par to, ka šonedēļ pastkastītēs tiek izplatītas skrejlapas latviešu un krievu valodā ar dažu domes deputātu solījumiem par pašvaldības budžetu. 

 

Ķekavas novada dome uzsver, ka tai nav nekādas saistības ar šīm skrejlapām, un norāda, ka  skrejlapas autors vai autori apzināti vēlas maldināt iedzīvotājus, sniedzot nepatiesu, sagrozītu informāciju par Ķekavas novada pašvaldības budžeta 2014. gada pieņemšanu Ķekavas novada domes sēdē 23. janvārī.

 

Ķekavas novada dome aicina iedzīvotājus būt kritiskiem pret saņemto informāciju un iepazīties ar pilnu Ķekavas novada domes sēdes protokolu, kurā atspoguļoti visi priekšlikumi, lēmumi un balsojumi par Ķekavas novada pašvaldības budžetu 2014. gadam.

 

Ar domes sēdes protokolu ikviens var iepazīties pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv  sadaļā „Domes sēdes”- „Protokoli” – „2014. gada 23. janvāra domes sēdes protokols nr.2” vai klātienē pašvaldības klientu centros Ķekavā, Baložos un Daugmalē.

 

Ķekavas novada dome vērsīsies tiesībsargājošajās institūcijās ar lūgumu izmeklēt šo gadījumu un noskaidrot vainīgos.

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta  daļa

18.02.2014.

 

  Drukāt