Daugmalē iedzīvotāji tiekas ar domes pārstāvjiem

 

 

27. februārī Daugmales multifunkcionālajā centrā notika Ķekavas novada domes deputātu un pašvaldības speciālistu tikšanās ar iedzīvotājiem.

 

Diskusiju laikā tika pārrunāts Ķekavas novada pašvaldības 2014. gada budžets un novada prioritātes, kā arī izdarītie un plānoties darbi Daugmales pagastā.  Uz tikšanos ieradās  iedzīvotāji, kuri  diskutēja, uzdeva sev neskaidros jautājumus speciālistiem un informēja par problēmām, ar kurām saskaras ikdienā.

 

Tikšanās ievadā Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks iepazīstināja klātesošos ar janvāra beigās pieņemto novada budžetu 2014. gadam, akcentējot svarīgākos ieplānotos darbus kā novadā kopumā, tā arī konkrēti Ķekavas teritorijā.

 

Iedzīvotājiem būtiskākie jautājumi bija saistīti ielu un ceļu uzkopšanas jautājumu sakārtošanu. Otrs jautājums, kas tika akcentēts saistībā ar ceļiem, ir publiskas pieejas izveidošana Daugavai Daugmales teritorijā, ko šobrīd ierobežo privātie īpašumi. Tāpat no iedzīvotāju puses tika uzsvērts medicīnas speciālista trūkums Daugmalē. Kā uzsvēra domes pārstāvji, risinājums šai problēmai varētu tikt rasts jau tuvākajā nākotnē kādā no Daugmales izglītības iestādēm.

 

Diskusiju noslēgumā iedzīvotāji izmantoja iespēju izrunāt problēmjautājumus ar pašvaldības pārstāvjiem privāti.

 

Sabiedrisko attiecību un

konsulatatīvā atbalsta daļa

28.02.2014.

 

  Drukāt