Pirmo reizi – Uzņēmēju brokastis

Pilnveidojot sadarbību starp pašvaldību un uzņēmējiem,  rīt, 26. martā, Ķekavas novadā pirmo reizi notiks Uzņēmēju brokastis, uz kuru Ķekavas novada pašvaldība aicinājusi vietējos uzņēmējus, lai neformālā gaisotnē pārrunātu abpusēji nozīmīgus jautājumus.

 

“Ķekavas novada galvenās priekšrocības veiksmīgai uzņēmējdarbības attīstībai ir ģeogrāfiskais novietojums, tranzīta maģistrāles un galvaspilsētas tuvums. Pašvaldība ir ieinteresēta izaugsmē, kas nodrošina gan jaunas darba vietas novada iedzīvotājiem, gan ceļ vispārējo dzīves līmeni. Mēs esam gatavi savu iespēju robežās uzņēmējus atbalstīt un veidot atvērtu dialogu, pārrunu ceļā meklējot ilgtermiņa risinājumus,” uzsver Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks.

 

Uzņēmēju brokastīs piedalīsies domes vadība un pašvaldības pārstāvji, kas klātesošos iepazīstinās ar esošo situāciju un nākotnes izaicinājumiem attiecībā uz abu pušu turpmāko sadarbību, lai veicinātu labvēlīgu vidi uzņēmējdarbības attīstībai Ķekavas novadā.

 

Tāpat tikšanās reizē tiks pārrunāts viens no aktuālākajiem uzsāktajiem sadarbības projektiem par skolēnu nodarbinātību vasaras mēnešos. Pašvaldība plāno Uzņēmēju brokastis rīkot ik ceturksni, cerot, ka tās nākotnē varētu kļūt par tradīciju un vienu no veiksmīgas sadarbības  instrumentiem.

 

Pēc Lursoft uzņēmumu datu bāzē pieejamās informācijas 2014. gada sākumā Ķekavas novadā reģistrēti teju 2500 uzņēmumu - kā valsts, tā vietējas nozīmes ražošanas, loģistikas, tirdzniecības uzņēmumi un pakalpojumu sniedzēji. Attīstot sadarbību ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi (KŅUP), kas apvieno mazos uzņēmējus, šogad, 5. martā, starp Ķekavas novada pašvaldību un  KŅUP tika  parakstīts sadarbības memorands.

 

 

Uzņēmēju brokastis notiks 26. martā plkst. 10.00-12.00 Ķekavā, Doles Tautas namā, Rīgas ielā 26. 

Pasākuma programma

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

12.03.2014.

 

 

 

  Drukāt