Deputāti tiekas ar Valdlauču iedzīvotājiem

 18. martā izstāžu kompleksā „Rāmava” norisinājās Ķekavas novada domes deputātu, pašvaldības speciālistu un iedzīvotāju tikšanās, lai runātu par aktualitātēm novadā kopumā, kā arī jautājumiem, kas skar tieši Valdlauču, Rāmavas, Ziedoņa un Krustkalnu iedzīvotājus. Pasākumu apmeklēja ap 60 iedzīvotāju, kuri aktīvi iesaistījās diskusijās, uzdeva sev interesējošos jautājumus un informēja par aktuālajām problēmām.

 

Diskusijas ievadā Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks pavisam īsi iepazīstināja klātesošos ar galvenajām budžeta pozīcijām un plānotajiem darbiem kā novadā kopumā, tā arī konkrēti Valdlaučos un tuvākajā apkārtnē.

 

 

Jautājumi, kas interesē iedzīvotājus šajā novada daļā, maz atšķiras no citviet novadā aktuālajām problēmām. Vairums no tiem saistīti ar vides labiekārtošanu, ielu un daudzdzīvokļu namu apsaimniekošanu. Samilzusi ir lietusūdens novadīšanas problēma no namu pagalmiem Valdlaučos. Tāpat iedzīvotājiem bija ļoti daudz jautājumu SIA „Ķekavas nami” pārstāvim par dažādiem ar daudzdzīvokļu namu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem. Savukārt ģimenes ar maziem bērniem satrauc ar bērnudārzu rindām, drošību un bērnu rotaļu laukumiem saistīti jautājumi.

 

 

Tikšanās laikā iedzīvotāji tika aicināti izrādīt iniciatīvu, rakstīt iesniegumus un citādi sazināties pašvaldības speciālistiem arī ikdienā, tādējādi veicinot savstarpēju sadarbību dzīves vides uzlabošanā.

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

19.03.2014.

 

  Drukāt