Noķer mundrumu "Veselības apļos"!

Sākoties pavasarim, jau no 12.marta Ķekavā un Baložos norisinās „Veselības apļi 2014”, kurus organizē Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra.

 

„Veselības apļi 2014” ir lieliska iespēja satikties, pavadīt laiku brīvā dabā, aktīvi sportot un atbalstīt veselīgu dzīvesveidu. Piedalīties var jebkurš neatkarīgi no vecuma un sportiskās sagatavotības. Lai piedalītos „Veselības apļos” nav nepieciešama īpaša fiziskā sagatavotība, katrs var izvēlēties sev vispiemērotāko - skriet, iet, soļot, nūjot, mest kūleņus, braukt ar riteni - jebko, kas aktīvs un sportisks. Šīs nedēļas „Veselības apļos” piedalījās vairāk nekā 50 aktīvisti - gan jauni, gan veci. Kāds skrēja, kāds nūjoja, kāds vienkārši gāja.

 

Ķekavas novada jauniešu padomes biedrs Jānis Rāviņš pēc skrējiena atzina: „Šis pasākums man ir īpašs, jo šogad tā bija pirmā reize, kad skrēju svaigā gaisā. Visvairāk man fascinē šī kopā būšana - gan pazīstami, gan nepazīstami cilvēki ir atnākuši, lai pavadītu laiku svaigā gaisā, aizmirstu par ikdienas darbiem. Iesaku šo pasākumu apmeklēt ikvienam - tas nāk par labu veselībai un raisa pozitīvas emocijas. Kā saka - veselā miesā, vesels gars!”

 

„Veselības apļi 2014” norisināsies katru trešdienu līdz pat 30.aprīlim.

Baložos starta un pulcēšanās vieta ir pie veloceliņa no plkst. 17.30-17.55.

Ķekavā pie FK „Auda” stadiona no plkst.18:00-18:25.

 

Aicināts ikviens interesents. Vairāk par „Veselības apļi 2014” - www.sports.kekava.lv.

Alise Patmalniece

27.03.2014.

  Drukāt