Aizvadīta konsultācija nevalstisko organizāciju projektu konkursa pretendentiem

20. martā Doles Tautas namā norisinājās konsultācijas nevalstisko organizāciju (NVO) projektu konkursa pretendentiem, kurā piedalījās vairāk nekā desmit pārstāvji no dažādām biedrībām.

 

Ķekavas novada pašvaldības Attīstības daļas vadītājs Māris Ozoliņš sniedza dalībniekiem visu neieciešamo informāciju par konkursa nolikumu, pieteikuma veidlapas aizpildīšanu un atbildēja uz jautājumiem.

 

Tie, kam nebija iespējas apmeklēt šo tikšanos, bet ir nepieciešama papildus informācija, var pieteikties individuālai konsultācijai, zvanot pa tālruni 67847163 vai sūtot e-pastu uz adresi agita.eizenberga@kekava.lv. 

 

Atgādinām, ka projekta pieteikumus vēl var paspēt iesniegt līdz 14. aprīļa plkst. 17 Ķekavas novada pašvaldības Attīstības daļā personīgi vai pa pastu. Projektu īstenošanai pašvaldība var piešķirt līdzfinansējumu līdz 2200 eiro.

 

Projekta pieteikumus var iesniegt pretendenti, ja to juridiskā adrese atrodas un projekta plānotās aktivitātes notiks Ķekavas novadā, kā arī ja ieguvēji no projekta īstenošanas būs novada iedzīvotāji.

 

Projektu konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa ir pieejama pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv, kā arī Ķekavas novada pašvaldībā, Gaismas ielā 19, k.9. Ķekavā, 14. kabinetā.

Ķekavas novada pašvaldība

27.03.2014.

  Drukāt