Atklāta ikgadējā izstāde „Pavasaris 2014” Rāmavā

3. aprīlī izstāžu kompleksā „Rāmava” atklāta 22. starptautiskā lauksaimniecības, lopkopības, mežkopības, celtniecības, vides veidošanas un labiekārtošanas izstāde „Pavasaris 2014”.

 

Izstādes saimnieks, SIA „AML” izstāžu kompleksa „Rāmava” direktors Marģers Lūsis pasākuma ievadā atzīmēja, ka dalībnieku skaitam ir tendence katru gadu pieaugt un šogad izstādē pārstāvēti vairāk nekā 300 uzņēmumi.

 

Klātesošos uzrunāja Zemkopības ministrijas parlamentārais sekretārs Gatis Ābele, norādot uz likumsakarību, ka, gadu no gada paplašinoties lauksaimniecības izstādei „Rāmavā”, aug un pilnveidojas arī Latvijas lauksaimniecība - šobrīd ar pašu saražoto tiek ne tikai nodrošināts pieprasījums Latvijā, bet pieaug arī eksports. Piektā daļa Latvijas eksporta ir tieši lauksaimniecības produkcija.

 

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Juris Krūmiņš, uzrunājot izstādes organizētājus un viesus, uzsvēra tehnikas progresa ietekmi uz lauksaimniecības nozares attīstību.

 

Savukārt izstādes „Pavasaris 2014” ģenerālsponsora „Swedbank” pārstāvis Raimonds Miltiņš akcentēja iespēju ikgadējās izstādes ietvaros uzturēt attiecības ar esošajiem partneriem un klientiem, dibināt jaunus kontaktus, iepazīties, apmainīties ar pieredzi. Šī ir izcila tradīcija, kas mudina attīstīties.

 

Izstādi iespējams apmeklēt no 3. līdz 7. aprīlim plkst. 10.00 – 17.00.

Sabiedrisko attiecību un

Konsultatīvā atbalsta daļa

03.04.2014.

 

  Drukāt