Ūdenstūrisma pakalpojumu sniedzēji aicināti pieteikties pakalpojuma kvalitātes zīmes iegūšanai

 Lai 2014. gada sezonā ūdenstūrisma pakalpojumi augtu savā piedāvājuma dažādībā un kvalitātē, klienti mūs atcerētos ar smaidu un vēlmi sadarboties atkal un ieteikt to darīt arī saviem draugiem, projekta „Riverways” ietvaros top jauni principi un ieteikumi, kā attīstīt un novērtēt ūdenstūrisma pakalpojumu kvalitātes  zīmola „Q-Latvija” ietvaros.

 

 

Eiropas tūrisma nozarē „Q” kvalitātes sistēmas pēdējos gados ir kļuvušas plaši pazīstamas. Līdzīgi kā citās valstīs, ieviešot „Q-Latvia” kvalitātes sistēmu, uzņēmumam ir iespēja palielināt savu konkurētspēju, prestižu un atpazīstamību, nodrošinot klienta vajadzībām un prasībām atbilstošu pakalpojumu. Konkurētspējas un labas reputācijas faktors ir izšķirošs mūsdienu tūrisma komercdarbības vidē, kurā galvenais spēlētājs ir klients un tā sniegtā informācija par pakalpojuma kvalitāti izplatās ļoti ātri. Pat viens nekvalitatīvi sniegts pakalpojums var nopietni apdraudēt nākotnes perspektīvas.

 

2014.gada sezona ir laiks, kurā tiks izstrādāti novērtēšanas kritēriji tieši ūdenstūrisma pakalpojumiem, kā arī pārbaudīts, cik tie ir objektīvi, apmeklējot uzņēmumus un izmantojot to pakalpojumus kā „slepenajiem viesiem”.

 

Kvalitātes novērtēšanas principu un ieteikumu izstrādei tiek aicināti pieteikties ūdenstūrisma pakalpojumu sniedzēji, kuri būtu gatavi

▪         uzņemt pie sevis „slepeno viesi” sev nezināmā laikā un vietā un ļaut novērtēt pakalpojuma kvalitāti atbilstoši jaunradītajiem kvalitātes novērtējuma kritērijiem,

▪         pozitīva atzinuma rezultātā saņemt „Q-Latvija” kvalitātes zīmi bez maksas.

 

Gadījumā, ja pakalpojums tiktu novērtēts nepietiekami, organizatori apņemas neizpaust trešajām pusēm ar konkrēto pakalpojumu sniedzēju saistīto informāciju, pārbaudes rezultātus izmantojot tikai apkopotā veidā un vienīgi analīzei un novērtējuma principu tālākai pilnveidei.

 

Aktīvos uzņēmējus, kas pārliecināti par savu pakalpojumu kvalitāti, kā arī ir gatavi izaugsmei, lūdzu pieteikties elektroniski, aizpildot pieteikšanās anketu tiešsaistē  šeit.

 

Ķekavas novada pašvaldība

15.04.2014.

  Drukāt