Mūzikas skolas audzēkņi izcīna godalgas

 Ķekavas Mūzikas skolai aizvadītā nedēļas nogale atnesusi pilnu medaļu komplektu Starptautiskajos konkursos:

 

11.aprīlī Noras Novikas VII Starptautiskajā Mazās kamermūzikas konkursā Mārupes Mūzikas un mākslas skolā  3.vietu ieguva kameransamblis Elizabete Brūzīte (6.klavierspēles klase) un Valters Karlsons (5.sitaminstrumentu spēles klase), skolotāja Gunta Šmaukstele.

 

12.aprīlī Kārļa Ferdinanda Amendas starptautiskajā mūzikas skolu stīgu instrumentu individuālo izpildītāju un ansambļu konkursā Talsu tautas 1.vietu un konkursa galveno balvu ieguva 6.vijoļspēles klases audzēkne Marta Papāne, skolotāja Daiga Rozentāle, koncertmeistare Jolanta Barinska.

 

13.aprīlī Starptautiskajā konkursā "Latviešu klaviermūzikas konkurss" Jāzepa Mediņa Rīgas 1.Mūzikas skolā 5.klavierspēles klases audzēkne Jana Vīksna ieguva 2.vietu, skolotāja Diāna Zandberga. 

 

Kā arī ir notikusi pirmā atlases kārta Ineses Galantes Talantu konkursā. Trīs mūsu audzēkņi -Kaspars Sedliņš-ģitāra, Alise Līva Jansone – vokāls, Marta Papāne-vijole, ir izvirzīti dalībai nākamajā kārtā, kas norisināsies 6.,9. maijā – Rīgas 3. mūzikas skolā. Rezultātu paziņošana 2014. gada 12. maijā.

 

Šobrīd ar dalībniekiem ir iespējams iepazīties konkursa mājas lapā  http://inesesgalantestalanti.lv/users-2014/, kur varat noklausīties dalībnieku sniegumu, kā arī nobalsot par savu favorītu.

 

 

Ķekavas Mūzikas skola

16.04.2014. 

 

 

  Drukāt