Skaties video no priekšvēlēšanu debatēm Ķekavā!

Trešdien, 30. aprīlī, Pierīgas pašvaldību vadītāji tikās ar LR Saeimā pārstāvēto partiju, kas kandidēs Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, deputātu kandidātiem, kā arī pirmo reizi startējošās Latvijas Reģionu Apvienības pārstāvi, lai diskutētu par jautājumiem, ko pašvaldības sagaida no Eiropas Parlamenta deputātiem.

 

No Pierīgas pašvaldībām priekšvēlēšanu debatēs piedalījās dažādu partiju pārstāvētie novadu domju priekšsēdētāji: Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks, Inčukalna novada domes priekšsēdētājs Aivars Nalivaiko, Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs un Baldones novada domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Eglīts.

 

No EP deputātu kandidātiem debatēs piedalījās Guntis Gladkins (Latvijas Reģionu Apvienība), Pēteris Viņķelis (VIENOTĪBA), Baiba Broka (Nacionālā apvienība „Visu Latvijai!”–„Tēvzemei un Brīvībai/LNNK), Edgars Tavars (Zaļo un zemnieku savienība), Sergejs Dolgopolovs (sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”).

 

Priekšvēlēšanu debates „Ko pašvaldības sagaida no Eiropas Parlamenta deputātiem?” organizēja laikraksts „Rīgas Apriņķa Avīze” sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldību.

 

Debates vadīja žurnālists Egils Zariņš.

 

 

 

Debašu video ieraksts

 

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

30.04.2014.

 

 

 

  Drukāt