Nenokavē iespēju pieteikt savu talkas vietu!

Lai pieteiktu savu talkas vietu, lūgums kontaktēties ar novada Lielās talkas koordinatori Sigitu Variku, tel. 26417724 vai sigita.varika@kekava.lv. Jau reģistrētās talkas vietas iespējams aplūkot interneta vietnē www.talkas.lv un pievienoties kādai no tām, bet šonedēļ pieteiktās talkas vietas šajā kartē nebūs redzamas.

 

 

Šogad Lielā Talka norisināsies 26. aprīlī, īpašs uzsvars tiek likts tieši uz vides izglītību, tāpēc aicināti visi, kas vēlas dzīvot sakoptā un tīrā vidē, rādīt labu piemēru apkārtējiem, kā arī kvalitatīvi pavadīt savu sestdienu brīvā dabā.

 

 

Talkošanu Ķekavas novadā šogad jau 17. aprīlī aizsāka SIA ”CO Priedes”, bet 25. aprīlī talkos SIA „Maxima Latvija” darbinieki, kuri sakops teritoriju ap Maxima noliktavām pie Baložu pagrieziena. Tāpat šajā datumā pie teritorijas sakopšanas darbiem ķersies Ķekavas vidusskolas audzēkņi, sakopjot teritoriju ap skolu un pensionāru biedrība „Polārblāzma”, kuras pārstāvji uzkops bērnu laukumu Ķekavas parka „saliņā”.

 

 

Ķekavas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus aktīvi piedalīties Lielajā Talkā ar ģimenēm, draugiem un kolēģiem.

 

 

Par Lielās Talkas atkritumu maisu savākšanu un izvešanu ir atbildīga attiecīgā pašvaldība. Talkas laikā piepildītie maisi būs jāatstāj tikai reģistrētajā talkas vietā un par to atrašanās vietu jāinformē talkas atbildīgā persona. Ja nav pieejams internets, par piesārņotajām vietām var informēt Ķekavas novada koordinatori Sigitu Variku pa tālr. 67847167, 26417724.

 

 

Lielā Talka dod iespēju iepazīt savu novadu, veikt patiesi labu darbu un labi pavadīt laiku brīvā dabā.

 

 

Atgādinām, ka pašvaldība izsniegs krāsainos talkas maisus un organizēs atkritumu izvešanu tikai no reģistrētajām talkas vietām, kas nav privātas – par privātās teritorijās savākto atkritumu izvešanu jārūpējas pašiem!

 

 

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

22.04.2014.

  Drukāt