Kāpēc sociāli atbildīgs bizness ir ienesīgs?

Šogad vēl pēdējo reizi Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs, pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansējumam, darba devējiem visā Latvijā piedāvā bezmaksas mācību programmas. Sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi un Ķekavas novada pašvaldību Ķekavas un tuvāko novadu darba devējiem ir iespēja iegūt aktuālāko informāciju un papildināt zināšanas uzņēmuma attīstības un korporatīvās sociālās atbildības jomā. Šī gada 15. un 16.maijā notiks divu dienu seminārs - „Uzņēmuma attīstība un korporatīvā sociālā atbildība” (KSA).

 

Šajā mācību programmā dalībniekiem būs iespēja noskaidrot: Kā strādāt, lai uzņēmums nebankrotētu pēc 7.5 gadiem? Kāpēc sociāli atbildīgs bizness ir ienesīgs? Kā pašvaldība var atbalstīt godīgu biznesu?

 

Kursi notiks 15.maijā ar turpinājumu 16.maijā. Norises vieta Doles Tautas nams, Rīgas iela 26 (pretim baznīcai), Ķekava, 3.stāvs, ieeja caur Tūrisma informācijas centru.

 

Semināru pasniegs Agnese Alksne: Biedrības „Latvijas Korporatīvās sociālās atbildības (KSA) platforma” valdes priekšsēdētāja, biedrības „Sabiedrība par atklātību – Delna” komunikāciju un starptautisko attiecību direktore, bijusi Latvijas Darba devēju konfederācijas KSA un komunikāciju eksperte. Darbības jomas: ANO Globālā līguma kustības Latvijā koordinācija (2006. – 2013.), Memoranda par KSA principiem līdzautore (2010. – 2011.) un Ilgtspējas indeksa izstrādes grupas eksperte (2009. – 2013.). Akadēmiskā pieredze un dalība dažādos starptautiskos projektos saistīta ar pārmaiņu vadības prakses analīzi Latvijas un Eiropas uzņēmumos.

 

Pieteikšanās nosūtot pieteikuma anketu pa e-pastu info@comperio.lv. Tālrunis uzziņām: 26569525.

 

Mācību programma darba devēju organizāciju biedriem un pārstāvjiem ir pieejama bez maksas. Mācību programmā ietvertas lekcijas ar atvērta tipa diskusijām par mācību tēmu. Piedaloties dalībnieki iegūs arī izdales materiālus ar jaunāko informāciju un papildmateriālus, kā arī iespēju neformālā gaisotnē satikt potenciālos sadarbības partnerus un nodibināt jaunus kontaktus. Kursu noslēgumā visi dalībnieki saņems arī apliecinošu sertifikātu.

 

Aicinām izmantot šo iespēju, celt savu profesionalitāti, iegūstot jaunas zināšanas korporatīvās sociālās atbildības jomā, kā arī neformālā gaisotnē tiekoties ar citiem uzņēmējiem un pašvaldību pārstāvjiem.

 

Kopš 2010.gada mācību programmās ir piedalījušies vairāk nekā 1340 darba devēji – uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji visā Latvijā. Šo iespēju ir izmantojuši tādi Latvijas uzņēmumi, kā SIA „Baltcom TV”, SIA „Rēzeknes Slimnīca”, SIA „Getliņi EKO”, AS „G4S Latvia”, SIA „Komerccentrs dati grupa”, SIA „BM Industrial” un daudzi citi.

 

Informācijai:

Mācības notiek Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansētā projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. Apmācības nodrošina SIA „Comperio”. Precīza informācija par apmācību norises datumiem un vietām regulāri tiek atjaunota un ir pieejama LDDK mājas lapā www.lddk.lv, http://www.comperio.lv/?id=346 un www.draugiem.lv/lddk-brc. Šīs mācību programmas tiks piedāvātas līdz 2014.gada beigām visā Latvijā. 

 

Semināra programma,

 

Pieteikuma anketa.

 

Ķekavas novada pašvaldība

06.05.2014.

  Drukāt