13. novembrī pl.15.00 notiks Pļavniekkalna sākumskolas piebūves - sporta zāles atklāšana

 Sporta zāle būvniecības stadijā Attēlā - Sporta zāle būvniecības stadijā

 
Piektdien, 13. novembrī plkst.15.00 Katlakalnā, Ķekavas novadā notiks Pļavniekkalna sākumskolas piebūves - sporta zāles atklāšana. Pirmie būvniecības darbi uzsākti jūlija vidū, un jau šobrīd būvniecība ir pabeigta un gan skolēni, gan vietējie iedzīvotāji tajā varēs uzsākt sporta nodarbības.
Pļavniekkalna sākumskolas topošās sporta zāles kopējā apbūves platība ir 373.48 m2., kas ietver 263 m2 lielu sporta zāli, kā arī savienojuma daļu ar palīgtelpām 110.48 m2 platībā. Kopējās būvniecības izmaksas ir Ls 130 954,73. Skolas piebūvē ir volejbola un basketbola laukums, ģērbtuves, dušas, kā arī sporta inventāra noliktava.
Skolēnu skaits Pļavniekkalna sākumskolā aug, un viņiem skolā kļuvis par šauru. Jaunajā sporta zālē būs iespējams pilnvērtīgs skolēnu darbs sporta stundās, te notiks arī Pļavniekkalna sākumskolas svinīgie sarīkojumi, kā arī zāle noteiktos laikos būs pieejama vietējiem iedzīvotājiem.
Sākumskolas sporta zāles projektēšanu un būvniecību, pamatojoties uz atklāta konkursa „Ķekavas pagasta pašvaldības Pļavniekkalna sākumskolas sporta zāles projektēšana un būvniecība” rezultātiem, veic SIA „RRKP būve”.

 

Ķekavas novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību daļa

  Drukāt