Noslēdzies pirmais Ķekavas alianses Ghetto Football posms

 Pasākums notika sestdien, 31. maijā Ķekavā futbola stadionā “AUDA” speciāli šim pasākumam izveidotā iežogotā ghetto “3 pret 3” futbola laukumā. Kopā pirmajā posmā piedalījās 9 komandas no Ķekavas, Baldones, Baložiem un Rīgas, kuras turnīra beigās sarindojās pozīcijās - 1.Sprinteri Juniors 2.Pašauj Vaļā 3. Tente 4.Valērija ar mums 5.AK 37 6.KONGO, 7.Maskas 8. Zaļie Buki, 9. Ķekavieši. Tādējādi cīņai par galveno balvu komandas attiecīgi saņem kopvērtējuma punktus - 1.vieta 15, 2. vieta 12, 3.vieta 10., 4.vieta 8. 5.-8. vieta 6 un 9. vieta 4. Trīs visizturīgākās komandas saņēma gardas balvas no šī pasākuma atbalstītājiem “Ņamma” un “Hercogs”.

 

Visa vakara garumā dalībniekus, skatītājus un viesus uzlādēja, iedvesmoja un izklaidēja pasākuma vadītājs Edgars Varaņickis un dejotājas no JVClubs Dance Company, reperis Ilmārs no apvienības “ĀZĒ”, soliste Monta un grafiti mākslinieks Dominiks. Ikvienam  pasākuma dalībniekam un apmeklētājam bija iespēja piedalīties sponsoru rīkotajos mini konkursos. Žonglēšanā visneatlaidīgākais izrādījās Felipe Ianni Basilio , triku konkursā - Konstantīns Fjodorovs, konkursā "Stikla bumba" par visatraktīvāko skatītāju balsojumā tika atzīts Gintars Beikmanis un sporta komentēšanas konkursā smieties no visas sirds skatītājiem lika Kristaps Iļjins.

 

Šī pasākuma mērķis – veicināt veselīgu, no alkohola un tabakas lietošanas brīvu izklaidi, sportiski un jautri pavadīt brīvo laiku, kā arī piecos Ķekavas alianses rīkotajos posmos noteikt labāko ghetto futbola komandu un spēlētājus, kas saņems galveno balvu- dāvanu karti 142.00 Euro vērtībā no “ADIDAS” un iespēju pārstāvēt Ķekavu Latvijas “Ghetto Football” lielajā superfinālā 30. augustā Rīgā, 11. novembra krastmalā.

 

Nākamie Ghetto Football Ķekavas posmi notiks 21.jūnijā, 12. jūlijā, 2. un 9. augustā. Seko līdzi jaunākajai  informācijai https://www.facebook.com/ggkekava lapā.

Pasākumus organizē futbola klubs “Auda” un Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs ciešā sadarbībā ar “Ghetto Family”. Atbalsta Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra.

Santa Auziņa – Stucere

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs

04.06.2014.

  Drukāt