Futbola klubs "Auda" vasaru velta jaunajiem talantiem futbolā

Futbola klubs „Auda” (FK Auda) šo vasaru īpaši velta darbam ar jaunajiem futbolistiem, aizvien piesaistot jaunus spēlētājus Ķekavā un Baldonē, lai nākotnē sagatavotu konkurētspējīgus futbolistus.

 

“FK Auda 45. jubilejas gadā īpašu vērību veltām jauno audzēkņu piesaistei un izaugsmei, bet lielāko vērību tieši 12 – 18 gadus jauno sportistu attīstībai. Vasarā bērniem un jauniešiem pie mums būs vairākas futbola nometnes, daļai - nozīmīgs futbola turnīrs Zviedrijā. Savukārt īpašas individuālas nodarbības notiek talantīgākajiem jaunajiem spēlētājiem, kuri tās aizvada no rītiem, bet pēcpusdienā turpinās darbs savās komandās. Strādājam ar pārliecību, ka katram bērnam jādod iespēja izmēģināt spēkus futbolā, un tikai laiks parādīs viņa talantu un galvenais darbaspējas - neatlaidīgi virzīties uz mērķi,” stāsta FK Auda direktors un jauniešu treneris Rihards Gorkšs.

 

FK Auda treniņu procesā būtiska ir treneru individuāla pieeja katram sportistam, turklāt uz treniņiem Baldonē un Ķekavā ērti var nokļūt arī no Rīgas. Vecumā no 4 -7 gadiem FK Auda trenējas tie, kuru vecāki vēlas, lai bērns attīstās vispusīgi. Jaunākie bērni divas reizes nedēļā apgūst sporta un sacensību pamatus ar vispārattīstošu vingrinājumu palīdzību. Bērniem no 8-11 gadiem būtiski lietderīgi izmantot savu brīvo laiku, attīstīt sevi veselīgi, lai vēlāk dzīvē būtu konkurētspējīgi visās jomās. Trīs četros treniņos nedēļā šī vecuma bērniem tiek pievērsta jau lielāka uzmanība tieši futbola elementiem, viņi apgūst futbola pamatus. 12 – 19 gadu vecajiem spēlētājiem pašiem jau ir motivācija spēlēt futbolu.

 

FK Auda mērķtiecīgi turpina attīstīt jauniešu futbola sistēmu, lai pēc iespējas pietuvinātu organizāciju futbola akadēmijas kategorijai, nodrošinot jaunajiem futbolistiem vidi, kurā iespējams izaugt par profesionālu futbolistu.

 

FK Auda Ķekavā un Baldonē dažādās vecuma grupās uzņem jaunus audzēkņus – gan zēnus, gan meitenes. Talantīgākajiem jaunajiem futbolistiem nodarbības pieejamas bez maksas. Pieteikties bērnu un jauniešu FK Auda treniņu grupās iespējams pa telefonu + 371 26255196, kā arī iegūt plašāku informāciju kluba mājas lapā http://www.auda-fk.lv

 

FK Auda mājas spēles notiek Ķekavā, kur ir pašu spēkiem un līdzekļiem izveidota kluba bāze – futbola stadions “AUDA”.

  Drukāt