Aizvadīts otrais Ghetto Football posms Ķekavā

21. jūnijā Ķekavas futbola stadionā ‘’AUDA’’ norisinājās otrais Ķekavas alianses Ghetto Football posms. 

 

Šajā posmā piedalījās astoņas komandas, kuras otrā posma turnīra beigās sarindojās šādās pozīcijās: 1. Sojuz, 2. Who is Janka?, 3. AJAEJ, 4. Kongo, 5. Valērija Ar Mums (jāpiebilst, ka tieši šai komandai bija viskarstākie līdzjutēji), 6. Young ‘’Heltors’’, 7. Sprinteri, 8. Pašauj Vaļā. Pirmā, otrā un trešā vieta, tāpat kā pagājušajā reizē, saņēma gardas balvas no pasākuma atbalstītājiem “Ņamma” un “Hercogs”.

 

Skatītājus un viesus uzlādēja un iedvesmoja pasākuma vadītājs Edgars Varaņickis, bet par izklaidējošiem priekšnesumiem gādāja bundzinieks Kristofers Grauveiss un JVClubs Dance Company vecākā grupa. Savukārt par mūziku vakara gaitā rūpējās Igors Būmanis jeb DJ_Parass.

 

Arī šoreiz tika rīkots konkurss, kurā varēja piedalīties jebkurš pasākuma apmeklētājs. Par konkursa “Sporta erudīcija” uzvarētāju kļuva Vitālijs.

 

Ghetto Games pasākumu mērķis ir veicināt veselīgu, no alkohola un tabakas lietošanas brīvu izklaidi, sportiski un jautri pavadīt brīvo laiku. Piecos Ķekavas alianses rīkotajos posmos tiks noteikta labākā ghetto futbola komanda un spēlētāji, kas saņems galveno balvu - dāvanu karti 142 eiro vērtībā no ADIDAS un iespēju pārstāvēt Ķekavu Latvijas Ghetto Football lielajā superfinālā 30. augustā Rīgā, 11. novembra krastmalā.

 

Nākamie Ghetto Football Ķekavas posmi notiks 12. jūlijā, 2. un 9. augustā. Seko līdzi jaunākajai  informācijai https://www.facebook.com/ggkekava lapā.

 

Ghetto Football  pasākumus Ķekavā organizē futbola klubs “Auda” un Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs ciešā sadarbībā ar “Ghetto Family”. Atbalsta Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra.

 

Visas otrā posma bildes http://failiem.lv/u/mbjmesx#/G/0

 

Jaunatnes iniciatīvu centrs

30.06.2014.

  Drukāt