Jauns segums laukumam pie Ķekavas sporta kluba

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra saskaņā ar stratēģiju 2014. – 2016. gadam vasaras periodā īsteno vairākus projektus sporta infrastruktūras sakārtošanai un sporta pieejamības nodrošināšana ikvienam novada iedzīvotājam neatkarīgi no vecuma un sagatavotības līmeņa.

 

Kā viens no redzamākajiem izdarītajiem darbiem ir jauna asfalta seguma izbūve pie Ķekavas sporta kluba. Turpmāk šis laukums būs piemērots ne vien automašīnu novietošanai, bet arī tādiem sporta veidiem kā skrituļošana, strītbols u.c., kam nepieciešams īpaši gluds segums un atbilstošs līniju krāsojums.

 

Jaunā seguma būvniecība Ķekavas novada sporta aģentūrai izmaksāja nedaudz vairāk par 32 000 eiro, būvdarbus veica SIA ”Autoceļi”. Jāpiemin, ka stāvlaukuma segums nav iepriekš mainīts kopš sporta kluba ēkas nodošanas ekspluatācijā 1989. gadā.

 

Kā nākamais sporta objekts, kuru plānots ierīkot, ir ielu vingrošanas rīku laukumi Titurgā un pie Ķekavas vidusskolas sporta laukuma, Skolas ielā 2. Te tiks uzstādīti jauni ielu vingrošanas elementi, lai īpaši veicinātu gados jaunāko iedzīvotāju interesi par veselīgu dzīvesveidu un fiziskajām aktivitātēm atbilstoši katra spējām, vēlmēm un interesēm.

 

Atgādinām, ka Ķekavas novada sporta stratēģija līdz 2016. gadam paredz kā būvēt jaunus, tā arī rekonstruēt un uzlabot esošos sporta laukumus novadā, attīstīt atbilstošu vidi ūdens sporta veidiem, būvējot bāzi pie Rīgas HES ūdenskrātuves, rīkot pasākumus un sacensības novadā pārstāvētajos sporta veidos, kā arī atbalstīt un popularizēt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. 

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

08.07.2014.

  Drukāt