Ķekavā attīstās vindsērfings

 

 

Biedrība „Ūdenssporta klubs Kambīze” ar Lauku atbalsta dienesta ELFLA programmas un Ķekavas novada pašvaldības NVO līdzfinansēšanas projekta atbalstu iegādājusies vindsērfinga inventāru, lai veicinātu vindsērfinga kā lietderīga brīvā laika pavadīšanas veida attīstību Ķekavā.

 

Vindsērfings ir sporta veids, kas iemāca sadzīvot ar dabu - necīnīties ar to, izbaudīt tās spēku un burvību, atstāt ikdienas rūpes sev aiz muguras un brīvā dabā kopā ar draugiem vai ģimeni baudīt šo aktīvās atpūtas veidu traucoties pa viļņiem sev vēlamajā ātrumā.   

 

Esam gandarīti, ka, pateicoties Eiropas Savienības ELFLA programmas (16 152,01 EUR) un Ķekavas novada pašvaldības NVO projekta (1 794,67 EUR) finansiālajam atbalstam, kas bija daļa no ELFLA programmas apstiprinātā projekta, esam iegādājušies jaunu papildus vindsērfinga inventāru, kas atbilst starptautiskajām vindsērfinga sacensību klasēm un ar kuriem Ķekavas novada iedzīvotāji un tā viesi jau šajā vasarā varēs apgūt un pilnveidot savas vindsērfinga iemaņas un piedalīties sacensībās. Arī šogad, organizējot kārtējās vindsērfinga nometnes bērniem un jauniešiem, ir patiess prieks redzēt arvien vairāk bērnu un jauniešu, kuri izbauda un apgūst šo lielisko sportu, kā arī, kas ir ļoti būtiski, apgūst pamata zināšanas drošībai uz ūdens.

 

Pateicoties šim projektam, ceram jau 2014. gada augustā redzēt mūsu novada bērnus startējam Latvijas čempionātā vindsērfingā BIC TECHNO 293 (bērnu un jauniešu) klasē un tuvākajos gados arī sagaidīt vērā ņemamus sasniegumus sportā.

 

Raitis Škutāns

 

Biedrība „Ūdenssporta klubs Kambīze”

11.07.2014.

  Drukāt