Rezultāti pēc trešā Ghetto Football Ķekavas posma

Trešajā Ghetto Football Ķekava posmā, kas notika 12. jūlijā Futbola stadionā AUDA.  1.vietā izvirzās komanda “Valērija ar mums”.

 

Ar trīs punktu pārsvaru pār otrās vietas ieguvējiem “Sprineters Juniors” šajā posmā un divu punktu pārsvaru trīs posmu kopvērtējumā “Valērija ar mums” kļūst par pašreizējo līderi, trešajā vietā atstājot no jauna pienākušo komandu “Lova Lova”. Katra posma trīs labākās komandas saņem gardas balvas no pasākuma atbalstītājiem “Ņamma” un “Hercogs”.

 

 

 

Kopvērtējuma tabula pēc trīs posmiem izskatās šādi:

 

 

Par mūziku pasākumā rūpējās brīvprātīgie jaunieši Raivis un Igors. Savukārt visa vakara garumā ar saviem dziesmu stāstiem dalījās Hip Hop apvienības ĀZĒ pārstāvji – Ilmārs (Andrejs Lukjanovs), Artis Dzelzkalns un Raimonds Dzelzkalns.  Jauniešu vēstījums - “Esi Brīvs!” vislielākajā mērā saskan ar Ghetto Games ideju veicināt veselīgu, no alkohola un tabakas lietošanas brīvu izklaidi, sportiski un jautri pavadot brīvo laiku.

 

Pasākuma laikā notika divi skatītāju konkursi, pirmais no tiem stafete, kur šķēršu joslā sacenšoties divām uz vietas izveidotām komandām, “Alpers”  uzvarēja pretinieku komandu “Bavārjas desiņas”, balvā saņemot un draudzīgi sadalot kasti ar musli batoniņiem no Herkuless.  Savukārt “Herkuless batoniņu ēšanas konkursā” par uzvarētāju kļūst Iļja (ar vislielāko apēsto batoniņu skaitu).

 

Nākošais – 4.Ghetto Football Ķekavas posms notiks 2. augustā.

 

NOSLĒDZOŠAIS 5.POSMS TIEK PĀRCELTS UN NORISINĀSIES 23.AUGUSTĀ.

 

Ghetto Football  pasākumus Ķekavā organizē futbola klubs “Auda” un Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs ciešā sadarbībā ar “Ghetto Family”. Atbalsta Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra. Aktuālā informācija atrodama : https://www.facebook.com/ggkekava

 

 

Santa Auziņa – Stucere

 

Jaunatnes iniciatīvu centrs

23.07.2014.

  Drukāt