Ķekavas novada svētki aizvadīti!

 

Viens no lielākajiem vasaras piedzīvojumiem Ķekavas novadā ir beidzies – Ķekavas novada svētki, kas notika trīs dienu garumā, trīs dažādās vietās- 25.jūlijā Baložos, 26. jūlijā Ķekavā un 27.jūlijā Daugmalē. 25.-27.jūlijam Klaņģukalnā rībēja „Klang” festivāls, un 26.jūlijā tika atklātas starptautiskās zirgu pajūgu sacensības.

 

25.jūlijs Baložos - aktīva diena bērniem un jauniešiem Jāņu pļavā - izrāde, nakts orientēšanās, kā arī koncerts un balle grupas „Henrix” izpildījumā.

 

26.jūlijā Ķekavas pagastā visas dienas garumā pie Ķekavas sporta kluba notika sporta aktivitātes, meistarklases dažādās disciplīnās. Dienas noslēgumā koncerts un balle ar muzikālo apvienību „Vintāža”.

 

27.jūlijā Daugmales pagastā bija īpašs notikums. Visu dienu no plkst. 10.00 līdz pat 19.00 uz Nāves salas notika Nāves salas pieminekļa 90.gada jubilejai veltīts pasākums, kā ietvaros tika atainota vēsturisko kauju rekonstrukcija, kas deva iespēju ielūkoties un sajust Nāves salas skarbo vēsturi. Pasākumā strēlnieku dziesmas dziedāja vīru kopa ‘’Vilki’’ un deju priekšnesumus sniedza deju grupa ‘’Dzirnas’’.

 

FOTO GALERIJAS

http://parkulturu.lv/pagasts/visi/galerijas

 

Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa

28.07.2014.

  Drukāt