Pirmo reizi novada svētku laikā Baložos notiek nakts orientēšanās sacensības

 Sacensībās, kas notika 25. jūlijā Baložos, ko organizēja Baložu pilsētas Jauniešu padome sadarbībā ar Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centru, piedalījās 7 komandas, 2 velo komandas un 5 individuālie dalībnieki.

 

 

 

Baložu pilsētā un Titurgā tika izvietoti 11 kontrolpunkti, kas bija jāatrod atminot Baložu jauniešu sagatavotos āķīgos uzdevumus. Papildus punktus katra komanda varēja nopelnīt izpildot uzdevumus kontrolpunktā. Visām komandām starts tika dots vienlaicīgi – plkst. 23:00. Uzdevumu izpildes laiks 1h 30 min, tāpēc finišā komandām bija jāatgriežas ne vēlāk kā 00:30. Visām komandām, kas atgriezās pēc noteiktā laika tika piemēroti soda punkti attiecībā pret secību, kādā dalībnieki nonāca finišā. Attiecīgi saņemot -1, ja bija pirmais no tiem, kas ieradās pēc laika un -4, ja bija ceturtais, kurš ieradās pēc laika savā grupā.

Individuālajā grupā:

1.       Vieta – Roberts Briedis

2.       vieta – Evelīna Kokina

3.       vieta – Una Alksne

 

Ģimeņu grupā:

1.       Vieta – Saldskābie gurķīši

2.       vieta – 23. autobuss

3.       vieta – Šitie te

 

Velo grupā:

1.       Vieta – Plauču ģimene

2.       vieta – Astoņi riteņi

 

Pirmo vietu ieguvēji saņēma mūsu atbalstītāju skvoša dārza “Zanzibāra” un “Centra autoskola” dāvanu kartes, un tāpat kā otro un trešo vietu ieguvēji, saņēma Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra sagādātās balvas.

 

Paldies visiem par piedalīšanos!

 

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs
Santa Auziņa - Stucere

  Drukāt