Izstāde “Lauksaimniecības Tehnika” Rāmavā ir atklāta

Izstāde “Lauksaimniecības Tehnika” šogad norisinās jau 23.reizi un šo gadu laikā ir kļuvusi par vienu no gaidītākajiem notikumiem rudenī. Kopā ar “Lauksaimniecības Tehniku”, “Lauku Sēta” atspoguļo  lauku dzīves aktualitātes Latvijā. Rāmava ir kļuvusi par nozares dalībnieku tikšanās vietu.

 

  Abās izstādēs piedalās vairāk nekā 230 dalībnieku, kuri piedāvā Latvijā un citās pasaules valstīs ražotu produkciju. Dalībnieku vidū ir tādi, kuri jau ir ieguvuši nozares speciālistu atzinību, gan tādi, kuri tikai uzsāk savu ceļu un izmanto šo iespēju, lai parādītu savu produkciju plašākai publikai.

 

  Šajā izstādē apmeklētājus pirmoreiz sevi prezentē gandrīz 40 jauni dalībnieki, kuri pārstāv ļoti plašu darbības spektru un  pārsteidz ar vēl nebijušiem piedāvājumiem un iespējām.

 

  “Lauku Sētas” sadaļā var atrast ikdienai noderīgu produkciju, sākot no ēku būvniecības, beidzot ar stādāmo materiālu, augiem un stādiem. Aicinām apmeklēt arī izstādi “Šķirnes Trusis”, kuras laikā tiks izvēlēti labākie sugas pārstāvji.

 

  Izstādes laikā tiek aicināti arī apmeklēt seminārus, kurus vadīs atzīti speciālisti par nozarei būtiskām tēmām.

 

 

Uģis Traskovskis,

Izstāžu daļas vadītājs

  Drukāt