31. jūlijā notiks pasākums "Iepazīsti savējos 2010"

 

31. jūlijā biedrība Ķekavas novada Uzņēmēju padome kopā ar Ķekavas Tūrisma informācijas centru rīko pasākumu "IEPAZĪSTI SAVĒJOS 2010".

 
Šāds pasākums Ķekavas novadā norisināsies pirmo reizi!
 
 
Dalību šajā pasākumā apliecinājuši vairāk kā 25 novada uzņēmumi un organizācijas. Tā ietvaros dalībnieku komandām izvēles veidā būs jāapmeklē kartē atzīmētie kontrolpunkti, kas dabā ir šo uzņēmumu un organizāciju atrašanās vietas. Dalībnieku komandas tiks iedalītas trīs grupās – kājnieki, velo, auto, un noteiktā kontrollaikā tām būs jāapmeklē pēc iespējas vairāk kontrolpunkti. Pasākums varētu izvērsties aizraujošā un atraktīvā ceļojumā, jo kontrolpunktos komandām būs jāveic arī interesanti, atjautīgi un ar konkrētā uzņēmuma pamatdarbību saistīti uzdevumi.
 
 
Pasākuma noslēgumā, 31. jūlija vakarā, notiks labāko komanda apbalvošana, konkursi un svētku koncerts, savukārt visas dienas garumā pasākuma centrā pie tirdzniecības centra Liiba darbosies tirdziņš un paredzēti dažādi izklaidējoši pasākumi.
Izmantojot globālās pozicionēšanas sistēmas (GPS) tehnoloģijas iespējas, līdzjutēji pasākuma centrā uz lielajiem ekrāniem tiešsaistes režīmā varēs sekot atsevišķu komandu pārvietošanai trasē.
 
 
Pasākuma Iepazīsti savējos 2010 oficiālā lapa Internetā: www.knup.lv. Komandu pieteikšana notiek līdz 29. jūlijam, un to var veikt Internetā: www.knup.lv sadaļā On-line pieteikšanās vai arī atnākot personīgi uz Tūrisma informācijas centru (Doles Tautas nams, Rīgas iela 26, Ķekava) un aizpildot komandu pieteikuma anketu.
Sīkāka informācija - www.knup.lv un http://www.draugiem.lv/iepazistisavejos2010, kā arī http://www.knup.lv/img/plakats.pdf
 
 
Angelika Bondare
Kekavas novada Uzņēmēju padomes
valdes priekšsēdētāja
mob.t.29636667
 
Juris Žilko
Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūras
Tūrisma informācijas centra
tūrisma organizators
mob.t. 29472789
 
 
 

 
  Drukāt