Ugunīgās nakts izpārdošanas ballīte TC Liiba

 

 

Ugunīgā nakts ballīte t/c „Liiba” Ķekavā!
 
 
Piektdien, 13.augustā no plkst. 18.00 līdz 24.00 tirdzniecības centā „Liiba” Ķekavā ar speciālu izklaides un atpūtas programmu, īpašām atlaidēm, degustācijām un pasākumiem apmeklētājus priecēs Ugunīgā nakts izpārdošanas ballīte!
 
 
Ballītes rīkotāji ir padomājuši ne vien par izklaides programmu, bet arī īpašām cenu akcijām, atlaidēm, superīgiem piedāvājumiem, degustācijām, loterijām un patīkamiem iepirkšanās piedzīvojumiem.
 
 
Bērnu un viņu vecāku priekam ballītē darbosies piepūšamā atrakcija, kļūt par savas dzīves supermodeli aicinās apģērbu veikals Seppälä. Savukārt, gādājot par savas ģimenes maltīti un iepērkoties veikalā ELVI katrs 25. pircējs saņems dāvanā ELVI dāvanu karti, turklāt tie, kas iepirksies par vairāk kā 25 latiem, tiks pie ELVI mūzikas CD vai saulaina ELVI lietussarga. Daudzveidīgus piedāvājumus sarūpējuši arī citi t/c „Liiba”esošie veikali. Gan lielus, gan mazus smīdinās ceļojošais cirks, savukārt ugunīgos ritmus izdziedās Kaspars Antess, bet vakara noslēgumā visus izturīgākos gaida īpaša pasākuma kulminācija - aizraujoša ugunsmucu performance, ko radīs Pulsa Efekts un Fire Spirit apvienība.
 
 
Pasākumu vadīs  un ugunīgās notis nodrošinās Elvis Jansons, bet par izklaidēm rūpēsies Miltu teātris!
 
 
13.augustā, iepērkoties virs 10 Ls, būs iespēja piedalīties loterijā, kuras galvenā balva ir lidojums divām personām ar ELVI gaisa balonu, bet veicināšanas balvas piedāvās ekspresrestorāns Ņamma!
 
 
Nakts ballīte tirdzniecības centrā notiek jau otro gadu un ir kļuvusi par gaidītu notikumu pircēju dzīvē.
 
 
Tomēr tas vēl nav viss – arī sestdien, 14. augustā ugunīgās noskaņas t/c „Liiba” turpināsies, jo no 11:00 līdz 18:00 te norisināsies radio vadāmo mašīnu Drifta sacensības – Latvijas čempionāta 2010 5. Posms – „Liiba CUP”. Nāc un noskaidro, kurš ir veiklākais radiovadāmo auto pilots!
 
 
 
Papildus informācija:
Inga Zīle
TC „Liiba” mārketinga menedžere
t.: 67969294, 20200085
e-pasts: marketings@liiba.lv
  Drukāt