Vindsērfinga attīstība Ķekavā

Biedrība „Ūdenssporta klubs Kambīze” ar Lauku atbalsta dienesta ELFLA programmas atbalstu iegādājas vindsērfinga inventāru, lai nodrošinātu bērnu un jauniešu profesionālu apmācību vindsērfingā.

 

 

 

         

 

Nu jau divu gadu garumā Ķekavas novadā darbojas Vindsērfinga skolas "Kambīze" organizēta bērnu un jauniešu vindsērfinga apmācības grupa. 2014.gadā Vindsērfinga skola "Kambīze" audzēkņi pirmo reizi startēja Latvijas čempionātā, iegūstot augsto trešo un ceturto vietu. Vindsērfinga skola "Kambīze" strādā pēc licencētas programmas un nodrošina bērnu un jauniešu profesionālu apmācību vindsērfingā.

 

Pasakoties Eiropas savienības ELFLA programmas finansiālajam atbalstam (16 572,06 EUR), 2015.gada pavasarī Biedrība „Ūdenssporta klubs Kambīze” iegādāsies jaunus starptautiskajiem standartiem un Olimpiskai klasei atbilstošus vindsērfinga inventāra komplektus, kas vienlaicīgi ļaus vairākiem Vindsērfinga skolas Kambīze bērniem un jauniešiem ikdienā trenēties uz atbilstoša inventāra un startēt Latvijas un starptautiskā mēroga sacensībās. Jau 2015.gada vasarā Vindsērfinga skolas Kambīze jaunieši piedalīsies Latvijas jaunatnes olimpiādē, Latvijas čempionātā, Baltijas kausa posmos, kā arī ņems dalību Eiropas čempionātā vindsērfingā jauniešiem BIC Techno 293 grupā.

 

Plašāku informāciju par bērnu un jauniešu vindsērfinga apmācību, var atrast Biedrības „Ūdenssporta klubs Kambīze” mājas lapā www.kambize.lv

 

  Drukāt