Aizritējušas tradicionālās Uzņēmēju brokastis

29. aprīlī Doles Tautas namā notika tradicionālās Uzņēmēju brokastis, kuru laikā Ķekavas novada uzņēmējiem bija iespēja saņemt aktuālo informāciju par skolēnu vasaras darba projektu, pašvaldības iepirkumiem un nekustamo īpašumu izsolēm.

 

 

Izglītības daļas speciāliste Linda Zaķe informēja klātesošos par iespējām piedāvāt darba vietas Ķekavas novada skolēniem vasaras brīvlaikā un saņemt pašvaldības atbalstu.

 

Pašvaldības juriste Ilga Viegliņa uzņēmējus iepazīstināja ar publiskā iepirkuma principiem, pašvaldības plānotajiem iepirkumiem, kā arī iespējām piedalīties valsts līmeņa iepirkumu konkursos.

 

Pašvaldības Īpašumu daļas speciāliste Liesma Gorelova informēja par izsoļu organizēšanas procesu un uzsākto procesu pašvaldības īpašumu apzināšanas jomā. 

 

Pēc prezentācijām uzņēmēji kopā ar pašvaldības speciālistiem diskutēja par tālākiem sadarbības plāniem un citiem aktuāliem jautājumiem, piemēram, kopīgiem sadarbības projektiem, Eiropas Savienības līdzekļu piesaistes jautājumiem nākamajā plānošanas periodā, nākamajiem uzņēmēju brokastu tematiem.

 

Aicinām ikvienu uzņēmēju dot savu ieguldījumu nākamo uzņēmēju brokastu organizēšanā un sūtīt savus ierosinājumus uz e-pastu maris.ozolins@kekava.lv, tālrunis 67847157.

 

Attīstības daļas

29.04.2015.

  Drukāt