Latvijas Valsts ceļus aicina sakārtot autoceļa posmu no Rīgas robežas līdz Mežmalas ielai

Ķekavas novada pašvaldība, atsaucoties Krustkalnu iedzīvotāju lūgumam, vērsusies VAS „Latvijas Valsts ceļi” ar jautājumu par valsts galvenā autoceļa A7 Rīga-Bauska- Lietuvas robeža (Grenctāle) rekonstrukciju.

 

Ķekavas novada pašvaldībā vērsās Krustkalnu ciema iedzīvotāji, lai paustu neapmierinātību ar infrastruktūras problēmām, ar kurām ikdienā saskaras pārvietojoties ar automašīnu posmā no Rīgas pilsētas robežas līdz Mežmalas ielai.

 

Iedzīvotāji lūdza pašvaldību sagatavot vēstuli VAS „Latvijas Valsts ceļi” par valsts galvenā autoceļa A7 Rīga - Bauska - Lietuvas robeža (Grenctāle) rekonstrukciju un neizprojektēto ceļa posmu no Rīgas pilsētas robežas līdz Mežmalas ielai.

 

Pēc Krustkalnu ciema iedzīvotāju rīcībā esošās informācijas, VAS „Latvijas Valsts ceļi” uzsākuši projektēšanu minētam ceļa posmam.

 

Ķekavas novada pašvaldība pievienojas Krustkalnu ciema iedzīvotāju izteiktam lūgumam projektēšanas gaitā ņemt vērā esošo situāciju - gājēju pāreju, pieslēgumus pie autoceļa un auto transporta apgriešanās vietu.

 

Izstrādājot autoceļa rekonstrukcijas risinājumus, pašvaldība lūdz saglabāt autotransporta apgriešanās vietu, pieslēgumus autoceļam, pagarinot paralēlo ceļu, kā arī risināt gājēju un velosipēdistu parejas pāri autoceļam jautājumu.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

06.05.2015.

  Drukāt