Depkina muižā godina Jaunatnes olimpiādes medaļniekus

22. jūlijā Depkina muižā notika svinīga pieņemšana par godu Ķekavas novada sportistiem, kuri izcīnīja godalgotas vietas Latvijas Jaunatnes olimpiādē, kas 2. – 5. jūlijā norisinājās Valmierā un Cēsīs.

 

 

Ķekavas novada dome pateicās sportistiem par lieliskajiem rezultātiem un Ķekavas novada vārda popularizēšanu valsts mērogā. Klātesošos sveica domes priekšsēdētājs Valts Variks, Kultūras un sporta komitejas priekšsēdētājs Aigars Vītols, kā arī Ķekavas novada sporta aģentūras direktore Dace Cīrule.

 

Kopā Ķekavas novada sportisti olimpiādē izcīnīja 10 olimpiskās medaļas, no tām zelta medaļas izcīnītas džudo, riteņbraukšanā (mtb), vesera mešanā, sudraba – riteņbraukšanā (šosejā) un badmintonā; bronzas – boksā, divas džudo, vindsērfingā un burāšanā.

 

Izcilus rezultātus uzrādīja džudists Ņikita Truhačevs, vesera metēja Dace Kolosovska un riteņbraucējs Kristofers Bindemanis, kas novadam izcīnīja zelta medaļas. Sudraba medaļas mājās pārnesa badmintoniste Olga Mihailova un arī zelta medaļas ieguvējs, riteņbraucējs Kr.Bindemanis, savukārt bronzas medaļas izcīnīja džudisti Ričards Krūklis un Sergejs Rumjancevs, bokseris Kristiāns Grudkins, burātāja Anna Vernere un Annija Punte.

 

Arī Ķekavas novada jauniešu florbola komanda ieguva pirmo vietu.

 

Šajā Latvijas Jaunatnes olimpiādē Ķekavas novadu pārstāvēja 68 sportisti 14 sporta veidos – Valmierā sacentās vieglatlētikā, badmintonā, mākslas vingrošanā, peldēšanā un boksā, Cēsīs Ķekavas novada jaunieši piedalījās riteņbraukšanas, loka šaušanas, džudo un brīvās cīņas meistarsacīkstēs, Kocēnu novadā mūsējie savus spēkus pārbaudīja jātnieku sportā, regbijā un triatlonā, Līgatnē florbolā, bet Burtnieku novadā sacentās burāšanas disciplīnās.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

23.07.2015.

 

  Drukāt