Par jauno Ķekavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Andis Damlics

Ķekavas novada ārkārtas domes sēdē 23. jūlijā par jauno Ķekavas novada domes priekšsēdētāju tika ievēlēts Andis Damlics no partijas “Reģionu alianse”.

 

 

Ārkārtas domes sēdē no 17 deputātiem piedalījās 16, un atbilstoši iesniegtajiem priekšlikumiem tika balsots par diviem domes priekšsēdētāja kandidātiem – Andi Damlicu un Valtu Variku. Vēlēšanu komisija par derīgiem vēlēšanu biļeteniem atzina 15, jo viens no tiem, kuru bija aizpildījis A.Adats, tika atzīts par nederīgu.

 

Par deputāta Anda Damlica ievēlēšanu domes priekšsēdētāja amatā balsoja 10 deputāti ((Ivans Pihtovs, Maksims Volkovičs, Roberts Jurķis, Juris Krūmiņš, Arnolds Keisters, Juris Jerums, Andris Ceļmalnieks, Andis Damlics, Ieva Arnte, Igoris Malinauskas), bet par Valta Varika kandidatūru – pieci (Vēsma Ozoliņa, Ilgonis Leišavnieks, Aigars Vītols, Pēteris Geks, Valts Variks).

 

Pirms balsojuma A. Damlics uzsvēra, ka viņš kā jaunais domes priekšsēdētājs sola darīt visu, lai opozīcija domē būtu pēc iespējas mazāka. A. Damlics aicināja kolēģus viņam atvēlēt tradicionālās simts dienas, lai kā domes priekšsēdētājs viņš varētu iepazīties ar domes darbu un runāt jau par konkrētu savas darbības programmu.   

 

A.Damlics līdz šim vadīja Ķekavas novada domes Saimniecisko lietu komiteju. Pirms tam bijis lidostas “Rīga” valdes loceklis, kā arī strādājis Ķekavas novada pašvaldības izpilddirektora amatā. Dzimis 1960.gadā, dzīvesvieta – Katlakalnā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā. 1984. gadā ieguvis augstāko izglītību  (inženieris mehāniķis) Rīgas Politehniskajā institūtā.

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
23.07.2015.

 

  Drukāt