Ķekavas novadā ir pieejams “Tele2” zibenīgais 4G internets

Mobilo sakaru operators “Tele2” paziņo, ka Ķekavas novada Krustkalnos, Rāmavā, Plakanciemā, Pļavniekkalnā ir sācis strādāt “Tele2” 4G tīkls, kas nozīmē to, ka iedzīvotājiem ir pieejams zibenīgais “Tele2” 4G mobilais internets telefonā, planšetdatorā un datorā. 

 

“Priecājamies, ka bez Ķekavas tagad arī Krustkalnu, Rāmavas, Plakanciema un Pļavniekkalna iedzīvotāji var lietot “Tele2”  4G internetu! “Tele2” klienti jau pusotru gadu lieto “Tele2” 4G internetu Rīgā un tās apkārtnes novados, kā arī lielākajās pilsētās, tajā skaitā Ķekavā, to atzinīgi novērtējot. Pēdējo mēnešu laikā esam būtiski izvērsuši 4G tīklu, uzbūvējot vairākus simtus jaunu 4G bāzes staciju pilsētās, pagastu centros, ciemos un lauku apdzīvotās teritorijās visā Latvijas teritorijā, kas nozīmē to, ka “Tele2” 4G tīkls kopumā tagad ir pieejams jau 90% valsts iedzīvotāju,” saka “Tele2” tehniskā direktore Līga Krūmiņa.

 

“Tele2” 4G mobilo internetu var lietot telefonā, planšetdatorā, piezīmjdatorā vai galda datorā. Pārliecināties, vai telefons, planšetdators, modems vai rūteris, kā arī SIM karte atbalsta 4G, var “Tele2” vai “Zelta Zivtiņas” mājas lapā: www.tele2.lv/4G un www.zeltazivtina.lv/4g. Ikviens “Tele2” un “Zelta Zivtiņas” klients “Tele2” klientu apkalpošanas centrā bez maksas var apmainīt savu SIM karti pret 4G SIM karti.

 

 

TELE2
03.08.2015.

 

  Drukāt