Skolas preču maiņas punkts jau šo svētdien!

Palīdzēsim viens otram sagatavoties jaunajam mācību gadam!

 

Ja Tev mājās ir saglabājusies kāda mācību grāmata, kura tev vairs nav vajadzīga, penālis, kurš tev vairs nepatīk vai arī kancelejas piederumi, skolas soma un citas skolas preces, kuras tev vairs nav vajadzīgas vai vienkārši jau esi iegādājies jaunas, nemet tās ārā! Ļauj lietām dzīvot vēlreiz! Varbūt kāds skolnieks meklē tieši to, kas ir tev!?

 

 

Tieši tāpēc Ķekavas novada pašvaldības Tūrisma koordinācijas centra kolektīvam radās ideja atvērt „Skolas preču maiņas punktu” tepat Ķekavā.


23. augustā pirmsskolas tirgus „Uz skolu ar pilnu somu!” laikā pie Doles Tautas nama ēkas no plkst. 8:00-14:00 būs „Skolas preču maiņas punkts”.

 

Akcijas laikā ikviens Ķekavas novada iedzīvotājs ir aicināts apmeklēt maiņas punktu, ņemot līdzi iepriekšējo gadu mācību grāmatas, kancelejas preces, somas u.tml. lietas, kuras varēs tur atstāt, pretī izvēloties kādu sev nepieciešamu skolas piederumu vai grāmatu, ko sagādājuši līdzcilvēki. Turklāt maiņa nebūt nav obligāta – skolas lietas var arī ziedot!

 

Nosacījums: mantām jābūt labā kārtībā un tīrām, lai tās varētu izmantot nākamais īpašnieks!

 

Pāršķirsti savu grāmatu plauktu un rakstāmgaldu, varbūt atrodas kaut kas tāds, kas tev vairs nav vajadzīgs, bet noderētu citiem. Palīdzēsim viens otram kopā!

 

 

 

Tūrisma koordinācijas centrs
12.08.2015.

  Drukāt