Ķekavas novada RK ”Miesnieki” regbisti sestdien cīnīsies par bronzu "Top līgā"

Sestdien plkst. 14.00 Rīgas Tehniskās koledžas laukumā Ķekavas novada "Transact Pro/Miesnieki" komanda "Top līgas" ietvaros uzņems Kauņas "Ažuolas" komandu. Uz spēles likts bronzas medaļu liktenis.

 

Abas komandas šosezon jau vienreiz tikušās. 29. augustā Kauņā ļoti dramatiskā cīņā spēcīgāki tomēr izrādījās "Transact Pro/Miesnieki", kas pēdējā izspēlē guva piezemējumu un izrāva uzvaru 26:31. 29. augusta cīņā ar piezemējumiem izcēlās Jānis Skuja (divreiz), Krists Kruskops, Emīls Balodis un Arvis Pilenieks.

 

Ar Kauņas komandu miesniekiem ir seni rēķini. Abas komandas gadu gaitā daudz ir spēkojušās par kāroto trešo vietu Lietuvas un Baltijas čempionātos, šogad, jauna formāta turnīrā, spēku samēri nav mainījušies. Jau tradicionāli abu komandu savstarpējās cīņās rezultāti ir ļoti cieši, uzvarētāji tiek noteikti vien ar dažu punktu pārsvaru.

 

Visticamāk, izņēmums nebūs arī sestdienas spēle. "Transact Pro/Miesnieki" komandas viens no mērķiem šai sezonai ir bronzas medaļas "Top līgā". Lai to piepildītu, sestdien veiksmīgi jānospēlē pret Kauņas "Ažuolas".


Sestdien notiks arī spēle starp divām spēcīgākajām Lietuvas komandām Vairas un Baltrex, lai noskaidrotu "Top līgas" uzvarētāju.


Regbija klubs "Miesnieki" ielūdz visus savus draugus uz šo spēli, lai kopīgiem spēkiem izcīnītu vienu no sezonas svarīgākajām uzvarām!

Tiem, kas nevarēs ierasties klātienē, protams, būs iespēja vērot spēli tiešraidē sportacentrs.com.

 

 

 

 

Regbija klubs „Miesnieki”
25.09.2015.

  Drukāt