Jaunatnes centrs uzsāk projekta "Miera balodis" īstenošanu FOTO

Jauniešu centra komandas vārdā priecājamies paziņot, ka trīs gadu ilgais darbs pie projekta “Miera balodis” sagatavošanas ir vainagojies panākumiem un 1. oktobrī plkst. 14.00- 16.00 Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrā (Skolas ielā2, Ķekavā) norisinājās projekta atvērto durvju diena, kuru apmeklēt aicināts bija ikviens interesents.

 

Pasākuma ietvaros tika atklāta projekta informatīvā plāksne un bija iespēja tikties ar viesiem neformālās izglītības programmu vadītājiem.

 

Līdz ar šī gada oktobri Jauniešu  centrā jauniešiem būs iespēja pilnveidot sevi  septiņās dažādās neformālās izglītības programmās projekta „Miera balodis” ietvaros, kas tiek realizētas pateicoties Rīgas Hanzas Rotari un Bordesholmas Rotari (Vācija) klubu pieškirtajam finansējumam:

 

  • Foto un video studijā, kur apgūs foto mākslas un filmēšanas pamatus;
  • Datorskolā, kur apgūs datorgrafikas pamatus
  • Žurnālistu skolā, kur apgūs žurnālista profesijas pamatus;
  • DJ skolā, kur iemācīsies visu par mūzikas stiliem, to miksēšanu un ballītes muzikālo noformējumu gan uz DJ pults, gan ar vinila platēm;
  • Dažādu lietu studija, kurā būs iespēja iemācīties veidot jaunas un stilīgas lietas no otrreizējas pārstrādes materiāliem vai sen neizmantotām lietām;
  • Teātra studija, kur jaunieši iemācīsies droši justies uz skatuves, iejusties kādā lomā teātra izrādē, apgūs iemaņas pasākumu vadīšanā;
  • Ritma studiju, kurā jaunieši mācīsies radīt ritmisku mūziku, izmantojot dažādus ierastus un neierastus ritma instrumentus.

 

Programmas projekta ietvaros tiks īstenotas divu gadu garumā apmācību kursu veidā, kur pieci no tiem ilgs 4 mēnešus - no oktobra līdz janvārim un no februāra līdz maijam (foto un video studija, datorskola, žurnālistu skola, DJ skola, dažādu lietu studija) un 2 no tām - no oktobra līdz maijam (teātra studija, ritma studija), kas nozīmē, ka jauniešiem būs iespēja apmeklēt visas sev interesējošās apmācības projekta realizēšanas laikā.

 

Jaunatnes iniciatīvu centrs

28.09.2015.

 

  Drukāt