Sportojošās ģimenes „Jautrajā ceļojumā”

 

Šī gada 14.novembrī Ķekavas sporta klubā spietoja 21 sportojošā ģimene, kas šoreiz devās neaizmirstamā un jautrā ceļojumā. Šajā pasākumā varēja piedalīties visa ģimene gan paši mazākie (jaunākais pasākuma dalībnieks 10,5 mēnešus vecais Roberts Maurmanis), gan mammas un tētis, gan vecmāmiņas un vectētiņi. Ceļojumā ģimenes piedalījās dažādās sporta aktivitātes (makšķerēšanā, stafetēs, netradicionālajā basketbolā utt.) un piedzīvoja interesantus, neaizmirstamus pārsteigumus.
2009.gada 13. „Sportojošo ģimeņu spieta” uzvarētāji:
I   vieta Cīruļvanagi ģim.;
II vieta Orstes ģim.;
III vieta KMV ģim.;
Paldies liels visiem dalībniekiem par atsaucību un sportisko garu (Krūku ģim., Bulldogu kom., Klempneru ģim., Eņģeļu ģim., Dauburu-Arāju apvienotai ģim., Tīģeru ģim., Uzcītīgo kom., Laviņu ģim., Nokalnu ģim., Stikānu ģim., Piliņu ģim., Teteru ģim., Žilko ģim., Zīle-2 kom., Maurmaņu ģim., Skribānu ģim., Jame kom., Zaķu-Grebžu apvienotai ģim.),  paldies jautrajiem tiesnešu pirātiem, pasākuma krustmātei Sarmītei Čapai un SIA „BeBe, kas priecēja mūsu labākās ģimenes ar dāvaniņām un pārsteigumu vakara daļā.
Ķekavas sporta aģentūras direktore Dace Cīrule uzsver, ka uzvarētājs šajā pasākumā ir ikviens, kas piedalās, jo laiks, ko pavadām kopā ar savām ģimenēm ir neatsverams.
Prieks kopā būt un uz tikšanos nākamajā gadā.
Sīkāku informāciju lasi http://sports.kekava.lv
Informāciju sagatavoja:
Ķekavas sporta aģentūra
Maruta Eglīte

  Drukāt