Tuvojas noslēgumam Rīgas ielas Baložos remonts

Ķekavas novada pašvaldība atbilstoši izstrādātajam projektam Baložu pilsētā asfaltē Rīgas ielas posmu aptuveni 650 metru garumā no Valsts policijas ēkas līdz Olaines novada robežai.

 Kā informēja Ķekavas novada pašvaldības ceļu speciālists Arvis Krūmiņš, nākamās nedēļas laikā tiks pabeigta notekgrāvju rakšana un uzlieta noslēdzošā asfalta kārta. Ielas apgaismojums jau ir uzstādīts, bet līdz mēneša beigām tiks izbūvēts arī gājēju/velo celiņš.

 

Plānots, ka reālie darbi tiks pabeigti līdz oktobra beigām, lai varētu sakārtot dokumentāciju un nodot ielu ekspluatācijā līgumā paredzētajā laikā – līdz 30. novembrim. 

 

Pēc rekonstrukcijas veikšanas  Ķekavas novada pašvaldība lems arī par satiksmes intensitātes ierobežošanu šajā ceļa posmā,  lai mazinātu apgrūtinājumus Baložu pilsētas iedzīvotājiem sakarā ar lielo transporta kustību.

 

Atgādinām, ka Rīgas ielas rekonstrukcijas laikā ir noteikti ceļu satiksmes ierobežojumi. Tāpēc aicinām autovadītājus ievērot ceļa zīmes un ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem par īslaicīgajām neērtībām uz ceļiem saistībā ar remontdarbiem.

 

Rīgas ielas rekonstrukcijas izmaksas ir 383 833 eiro, 70% no tiem ir aizņēmums.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

07.10.2015.

 

  Drukāt