Ķekavas ambulancei jauns vadītājs – Juris Jerums

Sākot ar 19. oktobri Ķekavas novada pašvaldības aģentūras “Ķekavas ambulance” direktora pienākumus pildīs līdzšinējais domes deputāts Juris Jerums, kas no 14 pretendentiem tika atzīts par labāko kandidātu uz šo amatu.

 

Lēmums par Ķekavas ambulances direktora iecelšanu tika pieņemts Ķekavas novada domes ārkārtas sēdē 15. oktobrī, taču darba pienākumus jaunais direktors uzsāk ar 19. oktobri.  Uz domes sēdi tika virzīti divi kandidāti – domes deputāts Juris Jerums un ģimenes ārsts Valērijs Valdmanis, kuri atklātajā konkursā biji ieguvuši visvairāk punktu. 

 

Atgādinām, ka, izskatot Ķekavas novada pašvaldības aģentūras “Ķekavas ambulance” direktores Daigas Āboltiņas 2015. gada 1. septembra iesniegumu, Ķekavas novada dome, 10 deputātiem balsojot par, atbrīvoja D. Āboltiņu no amata ar 30. septembri. D. Āboltiņa vadīja Ķekavas ambulanci kopš 2001. gada līdz šim brīdim.

 

Tika izsludināts konkurss uz vakanto direktora vietu.  Vērtēšanas komisija izskatīja iesūtīto dokumentu atbilstību konkursa nolikumam, lai izvēlētos kandidātus nākamajai kārtai – intervijai, kuras laikā vērtēja pretendenta spējas sniegt kompetentas atbildes uz jomai specifiskiem jautājumiem, izpratni par nozares politiku, spēju plānot, organizēt un vadīt pašvaldības aģentūras darbu, nodrošināt pašvaldības aģentūras funkciju un uzdevumu izpildi.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
19.10.2015.

  Drukāt