Izglītības akcija „Savai skolai” tiks atklāta Pļavniekkalna sākumskolā

Vairāk nekā 80% Latvijas iedzīvotāju pēdējo 10 gadu laikā nav atbalstījuši savu skolu, kā galvenos iemeslus minot to, ka ar skolu pēc absolvēšanas zudis kontakts (32%), trūkusi informācija par to, ka skola vāktu ziedojumus (30%) un ka skolai palīdzība nepieciešama (25%). 12% iedzīvotāju atzīst, ka nezina, kādā veidā savu skolu varētu atbalstīt, tomēr vairāk nekā puse (59%) būtu gatavi to darīt, ja tiktu īpaši aicināti ziedot laiku, naudu vai materiālos labumus savai skolai.

 

 

Lai informētu sabiedrību par situāciju Latvijas skolās un tām nepieciešamo atbalstu, kā arī lai aicinātu ikvienu palīdzēt savai vai savu bērnu skolai, SIA „Maxima Latvija” no šī gada novembra līdz nākamā gada februārim klientu lojalitātes kampaņas ietvaros rīko Baltijā pirmo šāda veida akciju – izglītības atbalsta programmu „Savai skolai”. Programmas ietvaros Latvijas vispārējās, vidējās, arodizglītības un pirmsskolas izglītības iestādes ar visas sabiedrības palīdzību bez maksas varēs uzlabot tehnisko un mācību materiālu nodrošinājumu.

 

Aicinām mediju pārstāvjus uz izglītības atbalsta programmas „Savai skolai” atklāšanas pasākumu š.g. 2. novembrī plkst. 11.00 Pļavniekkalna sākumskolā, Pļavniekkalna ielā 20, Ķekavas pagastā.

 

Pasākuma laikā iepazīstinās ar:

  • Tehniskā un materiālā nodrošinājuma problemātiku Latvijas skolās;
  • Pētījumu par iedzīvotāju paradumiem atbalstīt savu skolu pēc tās absolvēšanas;
  • Unikālo izglītības atbalsta programmu „Savai skolai”.

 

Pasākumā piedalīsies Latvijas izglītības vadītāju asociācijas prezidente Ilze Kalniņa, Pļavniekkalna sākumskolas direktore Agita Baltmane, SIA „Maxima Latvija” vadītājs Andris Vilcmeiers un citi programmas organizatori un atbalstītāji.

 Jānis Beseris

SIA "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs

29.10.2015.

 

 


 

 

  Drukāt