Pasākumu ceļvedis brīvdienām!

Nedēļas nogalē pievienojies lāpu gājienam par godu  Baložu pilsētas 24. gadu jubilejai, apmeklē Dzintras Gekas dokumentālo filmu par latviešu bēgļiem "Dieva putniņi", sieviešu kora "Daugavietes" 40 gadu jubilejas koncertu, sirsnīgs sadraudzības koncertu ar vokālo ansambli "Jūti", kori "Mozaīka", kā arī jauniešu kori "Nāc līdzās!", kurā muzicē jaunieši ar īpašām vajadzībām. Katlakalnā valsts svētku sadziedāsanās koncerts, bet  Baložu pilsēta svin savu 24. dzimšanas dienu koncertā "Vēstules. Dzeja. Latvija" un ballē kopā ar grupu "Galaktika".

 

 

13. novembrī  19.00  Svētku gājiens ar lāpām no Baložu vidusskolas līdz Titurgas ezeram par godu Baložu pilsētas 24 gadu jubilejai.

 

13. novembrī  19.00 Doles Tautas namā  Dzintras Gekas filma "Dieva putniņi". Emocionāla un un izzinoša filma, kas ļaus atcerēties un apzināt to mūsu tautas daļu, kura bija spiesta ilgi būt šķirta no savas mīļās dzimtenes. Pēc filmas tikšanās ar filmas režisori Dzintru Geku.  Ieeja: 2,00 eiro  

    

13. novembrī  19.00 Katlakalna Tautas namā Dzintras Gekas filma "Dieva putniņi". Emocionāla un un izzinoša filma, kas ļaus atcerēties un apzināt to mūsu tautas daļu, kura bija spiesta ilgi būt šķirta no savas mīļās dzimtenes. Ieeja: 2,00 eiro. 

        

14.novembrī 12.00 Katlakalna Tautas namā valsts svētku pasākums, visu paaudžu sadziedāšanās "Sirds dziesmas Tēvzemei" kopā ar dziesminieci Austru Pumpuri un Austras bērniem.  

         

14. novembrī  17.00 Ķekavas kultūras namā  Sieviešu kora "Daugaviete" 40 gadu darbības jubilejas koncerts "Dziesma Tavā sirdī". Ieeja bez maksas.

 

14. novembrī 17.00 Doles Tautas namā sadraudzības koncerts "Kopā mūzikā".

 

14. novembrī  18.00 Baložu pilsētas kultūras namā  Koncerts "Vēstules. Dzeja. Latvija". Piedalās kultūras nama kolektīvi.

 

14. novembrī 22.00 Baložu pilsētas kultūras namā balle ar grupu "Galaktika". Biļetes iepriekšpārdošanā līdz 10.novembrim 8,00 eiro, pasākuma dienā 10.00 eiro.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
13.11.2015.

 

  Drukāt