Ziemassvētku tirdziņš pasākuma „Ziemassvētku pastkarte” ietvaros

20. decembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 Ķekavā pie Doles Tautas nama notiks Ziemassvētku tirdziņš, kurā apmeklētāji varēs iegādāties ne tikai dažādas mīļas un jaukas dāvanas saviem tuviniekiem, bet arī uzzināt daudz jauna par pastkartēm pasākumā „Ziemassvētku pastkarte”.

 

Jau no plkst. 10.00 Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centra telpās būs apskatāma pastkaršu izstāde. Izstādē būs redzamas Ķekavas novada iedzīvotāju pūrā esošās pastkartes. Vecākā pastkarte saņemta pirms 103 gadiem.

 

Bērniem un pieaugušajiem būs iespēja izveidot pašiem savu pastkarti radošajā darbnīcā no plkst. 11.00 līdz 14.00. Pastkartes varēs ņemt sev līdzi vai uzrakstīt novēlējumu Ķekavas novadam un atstāt Ķekavas novada TKC īpašumā. Visi tie, kuri būs uzrakstījuši novēlējumu mūsu novadam, saņems loterijas kartīti, ar kuru piedalīsies balvu izlozē plkst. 14.00.

 

Tirdziņam aicināti pieteikties amatnieki, mājražotāji, rokdarbnieki, Ziemassvētku eglīšu tirgotāji, zemnieku saimniecības un Ziemassvētku preču tirgotāji. Informācija par pieteikšanās kārtību www.parturismu.lv vai zvanot uz tālr. 27017333.

 

 

 

Tūrisma koordinācijas centrs
01.12.2015.

  Drukāt