Pasākumu ceļvedis brīvdienām!

Šajā nedēļas nogalē apmeklē dokumentālo filmu "Ručš un Norie", kā arī pēdējo seansu Ķekavas novadā Prāta vētras filmai "Starp krastiem" . Tuvojoties Ziemassvētkiem, apmeklē Daugmales amatnieku tirdziņu. Nāc sajust svētku noskaņu, iededzot Ziemassvētku eglīti Baložos un koncertā "Oranžs, sarkans un sudrabaini zils" Ķekavā. 

 

 

11.decembrī 18.00 Doles Tautas namā dokumentālā filma „Ručs un Norie". FIlma ir stāsts par divu eksotisku pasauļu sastapšanos, kas uzšķiļ pārsteidzošu emocionālu un dvēselisku radniecību. Antropoloģijas maģistratūras studente Norie Tsuruta no Japānas ierodas Latvijā, lai pētītu un rakstītu savu maģistra darbu par suitu novadu.


12.decembrī 12.00 Katlakalna Tautas namā Interešu klubā " Vecie draugi"  gada noslēguma pasākumā "Balto vēlējumu ceļš"  viesosies dziedātājs Andris Skuja.

 

12.decembrī 14.00 Daugmales multifunkcionālajā centrā "Ziemassvētku jampadracis". Kopā ar draugiem un ģimeni baudi dienu ar Ziliem brīnumiem, multiplikāciju filmiņām un amatnieku tirdziņu- jāsāk rūpēt arī Ziemassvētku dāvanas un jāielaiž ikdienā arvien vairāk Ziemassvētku prieka.

 

13. decembrī plkst.10.00  Doles-Ķekavas evaņģēliski luteriskajā draudzē3. Adventa dievkalpojumā piedalīsies Bērnu un jaunatnes radošo spēju attīstības centra grupa „Namiņš” no Mārupes, vadītāja Līga Taube 

 

13.decembrī 16.00 Baložu pilsētas egles iedegšana pie Jaunā veikala Baložos, Rīgas ielā 23. Piedalās “Baltā dūja” un “Vivo”.

 

13.decembrī 17.00 Ķekavas kultūras namā koncerts "Oranžs, sarkans un sudrabaini zils" lieliskai svētdienas novakarei! Krāsainas, dažādu noskaņu melodijas solistes  Evitas Zālītes un dažādu instrumentu pārvaldītāju - Ilzes Gruntes un Ievas Nīmanes izpildījumā.

 

13.decembrī 18.00 Baložu pilsētas kultūras namā dokumentālā filma "Prāta vētra: starp krastiem". Šis ir dokumentāls stāsts par četriem draugiem, par atšķirīgiem, taču sirdī līdzīgiem skolas biedriem.  Viņi piedzima septiņdesmito gadu vidū, izauga ar padomju multenēm un tukšajiem veikalu plauktiem. Mūsu valsts neatkarības priekšvakarā izveidojot jaunu grupu "Prāta Vētra”.

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
11.12.2015.

 

  Drukāt