Labdarības akcijas „Dāvā no sirds” ietvaros

 

100 priecīgu cilvēku Latvijas svētkos vairāk
 

 

14.novembrī notika saziedoto mantu nodošana un noslēguma pasākums Latvijas Sarkanā Krusta aprūpētajām maznodrošinātajām ģimenēm filiālē „Daugmale”, kuru organizēja Biznesa augstskolas "Turība" Sabiedrisko attiecību fakultātes maģistrantūras studentes.
Latvijas Sarkanā Krusta Rīgas rajona komitejas izpilddirektors Kaspars Šusters izsaka lielu pateicību akcijas organizētājām un atbalstītājiem, kā arī atzīmē:
„Labdarības akcijas ‘’Dāvā no sirds’’ organizatorēm, piesaistot Latvijas Sarkanā Krusta Rīgas rajona komiteju, izdevās sniegt atbalstu Daugmales pašvaldības maznodrošinātajiem iedzīvotājiem. Pozitīvi vērtējams fakts, ka akcijai izdevās aptvert visus cilvēkus, kuriem šī palīdzība bija nepieciešama. Mantu nodošanas process tika organizēts tā, ka bija iekļautas visa vecuma grupas, sākot no pirmsskolas vecuma bērniem līdz veciem un vientuļiem cilvēkiem. Maznodrošinātajām ģimenēm, kuras pasākumā nevarēja ierasties personīgi, organizatori pasniedza sarūpētās lietas, apciemojot šos cilvēkus viņu mājās.”
Biznesa augstskolas "Turība" Sabiedrisko attiecību fakultātes 1.kursa maģistrantūras studentes: Ieva Lukše, Gita Skromane, Līga Diura, Zane Korņenkova un Sanda Stalše, studiju darba „Labais darbs” ietvaros laika posmā no šī gada 2.-13.novembrim organizēja labdarības pasākumu "Dāvā no sirds", aicinot ziedot mantas, lai tās personīgi nodotu labdarības akcijas noslēguma pasākumā Daugmalē.  Savukārt, 18.novembrī organizēja labdarības pasākumu par godu Latvijas dzimšanas dienai Sociālās aprūpes centrā "Ezerkrasti" bērniem ar īpašām vajadzībām.
Pat nedaudz no katra - mēs kopā varam daudz!
Pasākuma organizatores saka lielu paldies atsaucīgajiem draugiem, kolēģiem un uzņēmumiem. Īpašs paldies: Gintam Veckalnam no A/S „Map Latvia”; SIA „Latvijas Mobilais Telefons”; Jānim, Jūlijai, Marekam no SIA „Baltic Motors, Ltd”; Alisei, Sanitai, Natālijai no SIA „Rīgas Tilti”; kā arī Ilzei Rāviņai, Evijai, Gatim, Indānu ģimenei, Ilzei Bulatei un ansamblim „Solare”.
 

 

  Drukāt