Ceļu uzturētājiem Ķekavas novadā sniegs raizes nesagādā

Laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu sals nomainījis līdz šim pelēko ainavu un beidzot sagādājis darbu sniega tīrīšanas tehnikai. Kā iesācies 2016. gads uz Ķekavas novada ceļiem?

To, kā noris ceļu uzturēšana Ķekavas pagastā, jautājām SIA “Ķekavas sadzīves servisa centrs” vadītājam Jurim Aperānam. Viņš pavēstīja, ka visa pieejamā sniega tīrīšanas tehnika – trīs specializētās mašīnas sniega šķūrēšanai un sāls kaisīšanai, kā arī septiņi traktori – strādā uz ceļiem un līdz šīm sasnigušais sniegs nav radījis īpašus sarežģījumus.

Arī Ilmārs Brālis, SIA “Baložu komunālā saimniecība” valdes loceklis, apgalvo, ka Baložu pilsētā sniegs ir tiek tīrīts jau kopš agra rīta un iedzīvotāju sūdzību nav.

Daugmales pagastā par ceļu uzturēšanu rūpējas SIA “Līves 2”, un arī tur brauktuves no sniega ir laikus atbrīvotas.

 

 

Atgādinām, ka iedzīvotāji nepieciešamības gadījumā var sazināties ar ceļu uzturētājiem un sniegt informāciju par tiem pašvaldības ielu vai ceļu posmiem, kuri nav attīrīti vai kuros nepieciešama ceļa seguma apstrāde ar pretslīdes materiāliem.


Tālruņa numuri:

 

  • SIA „Ķekavas sadzīves servisa centrs” Ķekavas pagastā, tālrunis 67937363;
  • SIA „Baložu komunālā saimniecība” Baložos, tālrunis 27734604;
  • SIA „Līves 2” Daugmales pagastā, tālrunis 27055398.
  • Kontaktpersona Ķekavas novada pašvaldībā: ceļu uzraudzības speciālists Arvis Krūmiņš, tālrunis 67847163

 

Servitūtu un privāto ceļu īpašniekiem ir iespēja personīgi vienoties par sniega tīrīšanu ar iepriekš norādītajiem pašvaldības uzņēmumiem vai ar jebkuru citu privāto pakalpojuma sniedzēju.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

04.01.2016.

 

  Drukāt