Florbolistiem gads sācies ar zelta un sudraba medaļām

Šī gada sākumā florbola klubs “ Ķekavas Bulldogs”  devās braucienā uz Somiju, lai piedalītos florbola turnīrā “Helsinki Cup 2016”, un mērotos spēkiem ar dažādu valstu komandām  no Somijas, Igaunijas, Zviedrijas, Čehijas, Krievijas, Latvijas. Turnīrā kopumā piedalījās vairāk kā 317 komandas, 25 grupās. Kopā turnīrā tika izspēlētas 1000 spēļu trijās dienās.

 

Braucienā ar diviem autobusiem devās 86 sportisti, treneri un vecāki. Turnīrā florbola klubs “Ķekvas Bulldogs”  piedalījās ar piecām komandām – zēni – U-8( treneri G.Orste, Z.Ozoliņa un R.Orste), kuri turnīrā izcīnīja sudraba medaļas, U-10( trenere G.Orste), izcīnīja 4.vietu, U-12(trenere K.Degina), B finālā palika 4.vietā. Meitenes U-16/18 (treneris A.Orste) ceturtdaļfinālā zaudējot spēli izcīnīja dalīto 5-8vietu. Zēni U-18 (treneris I.Vancāns) 15 komandu konkurencē uzvarot visas 7 spēles izcīnīja zelta medaļas, pārvedot mājās arī kausu un turnīra galveno balvu - bezmaksas dalību nākamā gada Helsinki Cup un Prāga Open.

 

Liels paldies visiem atbalstītājiem – sportistu vecākiem, Ķekavas novada domei un Ķekavas novada sporta aģentūrai par sniegto finansiālo un morālo atbalstu turnīra dalībniekiem.

 

Liels paldies treneriem un viņu palīgiem Gitai Orstei, Kristīnei Deginai, Zandai Ozoliņai, Atvaram Orstem, Ralfam Orstem.

 

Individuāli labākie spēlētāji no mūsu komandā, kurus nosauca turnīra “ Helsinki Cup 2015”  organizētāji - U-18 grupā - rezultatīvākais spēlētājs Klāvs Jansons, turnīra labākie spēlētāji Ralfs Orste un Renāts Degins.

 

Florbola kluba “ Ķekavas Bulldogs” treneris

Inta Vancāns

08.01.2016.

  Drukāt