Deju kolektīvs "Daina" uzvar starptautiskā konkursā Krievijā

Tautas deju kolektīvs "Daina" 5. janvārī piedalījās 4. starptautiskā festivālā - konkursā "НАКАНУНЕ РОЖДЕСТВА" Sankt - Pēterburgā un saņēma 1. pakāpes laureāta diplomu (1. vieta) un kausu vecuma kategorijā - jauktā jaunākā grupa. 

 

Diplomu parakstījusi žūrijas komisijas priekšsēdētāja Kuzmina E.A. un komisijas locekļi - Timohina T.V., Карленко О.Ю.

 

 

Konkursā piedalījās kolektīvi no Sankt-Pēterburgas, Maskavas, Kazaņas, Kazahstānas, Jakutijas, Angarskas, Bolotnojes, Zirjanskas, Kemerovas, Nadimas, Kirovas, Novorosijskas, Permas, Ust-Kačkas, Čeļabinskas, Zarinskas, Nojabrovskas, Boras, Tveras, Jaroslavļas.

 

Tautas deju kolektīvs  "DAINA"" ir pirmais tautisko deju kolektīvs no Ķekavas novada, kurš piedalījies konkursā ārpus mūsu valsts robežām. "DAINA" Krievijā bija pirmo reizi. Jāpiebilst, ka dalība festivālā  dejotājiem bija kā balva par LAUREĀTA pakāpes iegūšanu republikas skatē gatavojoties XI Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un Deju svētkiem. Pateicos visiem, kuri mani atbalstīja  gan morāli, gan materiāli  četru  mēnešu organizatoriskajā darbā. Pateicos skolotājai Līgai Freimanei, koncertmeistarei Lindai Matvejai par ieguldīto darbu kolektīva sagatavošanā.

 

Kolektīva "DAINA" vadītāja

Daina Marija Zozuļa

11.01.2016.

 

  Drukāt