Pagājušajā nedēļā futbola klubs “AUDA” aizvadījuši sacensības dažādos turnīros

Sestdien mūsu vecākie jaunieši, kuri dzimuši 2000./2001. gadā un jaunāki, aizstāvēja kluba krāsas Baldonē, kur aizvadīja LFF (Latvijas Futbola Federācijas) Zemgales reģiona telpu futbola čempionāta noslēdzošo 3.posmu. Kopvērtējumā U16 komanda ieguva godpilno 2.vietu, un mājās pārveda sudraba medaļas.  Zaļi-melnie 10 spēlēs izcīnīja 6 uzvaras, vienu neizšķirtu, un piedzīvoja trīs minimālus zaudējumus, kas ļāva apsteigt 3.vietā palikušo Salaspils komandu. Paldies trenerim Jurģim Kalnam.

 

Šajā pašā turnīrā 9.janvārī – LFF Zemgales reģiona telpu futbola čempionātā, startēja mūsu U11 un U7 komandas, taču U9 piedalījās turnīrā Igaunijā - FC Elva Indoor Cup.

 

Visjaunākie U7 (dzimuši 2009.gadā un jaunāki) puiši devās uz Iecavu, kur LFF Zemgales reģiona telpu futbola čempionātā startējām ar divām komandām. Pirmā komanda piecās spēlēs izcīnīja divas uzvaras, vienu reizi cīnījās neizšķirti un piedzīvoja divus zaudējumus. Savukārt otrā komanda piecās spēlēs izcīnīja 3 uzvaras, vienu neizšķirtu un piedzīvoja vienu zaudējumu mājiniekiem. Līdz ar to šobrīd pirmā komanda kopvērtējumā ieņem trešo vietu, bet otrā komanda otro. Kā komplimentu uztvērām citas komandas trenera neapmierinātību, ka mūsu komandās spēlē vecāki puiši, kas bija pilnīgas aplamības. Mūsu abās komandās jāuzteic vārtsargu darbība. Pirmajā komandā lieliski vārtos spēlēja Tomass Gurčus un otrajā komandā Juris Balodis (kurš ir pat 2010.gads). Laukumā līdera lomu pirmajā komandā uzņēmās Dāvis Škutāns, kurš parādīja lielisku sniegumu, savukārt otrajā komandā lieliski darbojās Rauls Mass un Dāvis Dauburs. Neaizmirsīsim, ka priekšā ir vēl otrais posms, kurš norisināsies 7.februāri Ķekavas sporta klubā. Šīs abas komandas startēja trenera Rihards Gorkša vadībā.

 

2005.gādā dzimušie un jaunāki devās uz Olaini, kur jau iepriekš minētajā turnīrā startēja savā vecuma grupā. U11 komandai izdevās visveiksmīgākais starts, taču jāatzīst gan ka tikai pirmajai komandai, kura visās spēlēs spēja izcīnīt uzvaras, uzvarot Bausku, Jelgavu, Olaini un mūsu pašu otro komandu. Otrā komanda diemžēl piedzīvoja trīs sakāves, taču jāpiemin, ka otrajā komandā pārsvarā spēlē gadu jaunāki piši, kuri startē pieredzes uzkrāšanai. Šīm komandā priekšā vēl divi posmi. Treneris Jurģis Klans par mērķi ir uzstādijis tikšanu Latvijas finālos.

 

Savukārt U9, kuri devās uz Igauniju, kur piedalījās FC Elva Indoor Cup, kurā iepriekš esam jau piedalījušies vairākās vecuma grupās. 2007.gadā dzimušie turnīru uzsāka pārliecinoši ar rezultātiem 6:0 un 7:0, taču trešajā spēlē piedzīvoja zaudējumu. Tas liedza mūsu jauniešiem pamest grupu kā pirmajiem, kas ļautu cīnīties par 1.-3. vietu. Kopvērtējumā starp 12.komandām zaļi-melnie palika 4., pierādot, ka ir labākie starp visām grupu otrajām vietām. Paldies trenerim Pāvelam Zoram.

 

FK "AUDA"
13.01.2016.

  Drukāt