Sniegs līdz ceļiem, snigšana turpinās

Naktī uz ceturtdienu Ķekavā, Daugmalē un Baložos sasnigusī sniega kārta pārsniedz 30 centimetrus. Uz novada ceļiem jau no plkst. 3.00 rītā strādā visa pieejamā sniega tīrīšanas tehnika. Bet, tā kā snigšana turpinās, aicinām autovadītājus būt saprotošiem, saglabāt mieru, bet pārējiem - no sirds izbaudīt skaisto laiku.

 

Kā Ķekavā, tā Daugmalē un Baložos strādā visa pieejamā sniega tīrīšanas tehnika, SIA "Baložu komunālā saimniecība" darbinieki jau kopš plkst. 3.00, tāpat arī SIA "Ķekavas sadzīves servisa centrs" un "Līves 2" Daugmalē. Šobrīd atbilstoši apstākļiem, kad nepārtraukti snieg, pašvaldība aicina iedzīvotājus būt saprotošiem, bet nepieciešamības gadījumā ziņot pašvaldības ceļu uzturētājiem. 

 

Atgādinām privāto ceļu īpašniekiem, ka par sniega tīrīšanu jādomā pašiem, vai nu vienojoties ar kādu no privātajiem pakalpojuma sniedzējiem vai ar pašvaldības uzņēmumiem:

 

  • SIA „Ķekavas sadzīves servisa centrs”, tālrunis 67937363;
  • SIA „Baložu komunālā saimniecība”, tālrunis 27734604;
  • SIA „Līves 2” Daugmalē, tālrunis 27055398.

 

Skaidrs, ka vislielākie sarežģījumi ziemā rodas ilgstošas snigšanas rezultātā. Pašvaldības ceļi šādos laika apstākļos tiek tīrīti atbilstoši visā valstī noteiktām prasībām. Kā pirmie tiek attīrīti novada maģistrālie ceļi un ielas, pa kurām pārvietojas sabiedriskais transports un skolēnu autobuss, kā arī stāvlaukumi pie skolām un bērnudārziem.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

14.01.2016.

 

 

 

  Drukāt