Ķekavas novads piedalās tūrisma izstādē "Balttour 2016"

No 5. līdz 7. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notika 23. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus „Balttour 2016”, kurā tūrisma iespējas kopā ar citām Daugavas lejteces pašvaldībām prezentēs arī Ķekavas novads.  

 

Ķekavas, Salaspils, Ikšķiles, Ogres un Baldones novads, kuri kopā veido Daugavas lejteci, tika pārstāvēti vienotā stendā. Izstādes apmeklētāji varēja doties improvizētā ceļojumā zinošu un atjautīgu gidu pavadībā cauri Daugavas lejteces labirintam, lai noskaidrotu savu ceļotāja gēnu un uzzinātu vairāk par nozīmīgākajiem tūrisma objektiem, kas interesantā veidā būs atdzīvināti stendā.

 
Ķekavas novads sniedza ieskatu laivošanas azartā mazajās upēs – Ķekaviņā un Misā. Varēja arī ielūkoties kultūrvēsturisko pērļu piedāvājumā – Katlakalna evaņģēliski luteriskā baznīca šobrīd piedzīvo fantastisku restaurāciju.
 
 
„Balttour 2016” ir plašākā un nozīmīgākā tūrisma izstāde Baltijā, kas ik gadu atklāj jauno tūrisma sezonu reģionā un rada svētku sajūtu gan nozares profesionāļiem, gan ceļotgribētājiem.
 
 
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
08.02.2016.
 
  Drukāt